Hazánk vezető lakástextilpiaci hálózata is csatlakozott a Magyar Franchise Szövetséghez

Hazánk vezető lakástextilpiaci hálózata is csatlakozott a Magyar Franchise Szövetséghez

Hazánk vezető lakástextilpiaci hálózata is csatlakozott a Magyar Franchise Szövetséghez

 

A Naturtex Kft. 1989-es megalapítása óta, több mint 27 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérése érdekében a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.
Az induláskori 5 főből mára a hazai ágyneműiparban meghatározó szerepet betöltő vállalat lett.
A száz százalékban magyar, családi tulajdonú vállalkozás magyarországi lakástextilpiaci részesedése megközelíti a 35 százalékot. Hazai piaci jelenléte ellenére árbevétele mintegy 80 százalékát exporttevékenységéből nyeri, termékeit a világ több mint negyven országába exportálja. Külföldre elsősorban a 100 százalékban magyar libapehely töltetű paplanok és párnák kerülnek, de az üzletek kínálatában szerepelnek az egyéb, például a műszálas vagy gyapjútöltetű termékek is.

A Naturtex a legmagasabb minőségi és esztétikai elvárásokat is teljesítő, tollal és pehellyel, gyapjúval, valamint természetes anyagokkal és műszállal töltött termékei közül mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelőt. A szortiment jelentős részét a saját gyártású paplanok és párnák alkotják, de a mintegy 700-féle termék között ágyneműhuzatok, ágytakarók, memória habból készült termékek és egyéb lakástextilek is megtalálhatók.

A vásárlók országszerte közel 1000 értékesítési ponton, szaküzletekben, szuper- és hipermarketekben, barkács áruházakban és egyes benzinkutakon is találkozhatnak a Naturtex termékeivel, amelyek független eladóktól, valamint a cég webpartnerein keresztül interneten is megvásárolhatók.

Külföldön szinte egész Európában, valamint Ázsiában és az amerikai kontinens országai mellett Ausztráliában is jelen vannak.

A számtalan díjjal rendelkező cég immár kilencedik alkalommal nyerte el a Superbrands elismerést. Külkereskedelmi tevékenységét 2013-ban az Év exportőre díjjal jutalmazták, megbízható vállalkozásként pedig megkapta a Bisnode csoport AAA tanúsítványát. A Naturtex Kft. számos más rangos elismerést tudhat magáénak, a nemzetgazdasági miniszter kezdeményezésére alapított „Díj a Sikeres Vállalkozásokért”, valamint energiahatékony projektjei sikeres megvalósításáért „Energiahatékony Vállalat” díjat vehetett át.

Jelenleg öt franchise üzlettel dolgoznak együtt, az elkövetkező egy évben pedig további négy franchise partner bevonását tervezik, akik elkötelezettek a hálózat koncepciója iránt és szeretnének egy egységes, világszerte ismert brandhez csatlakozni.
Amennyiben a cikk felkeltette érdeklődését, és szeretne bővebb információt kapni a Naturtexről, érdeklődjön az alábbi elérhetőségek egyikén:

Podmaniczki Zsolt
értékesítési igazgató

Mobil: +36 30/9457-666
Telefon: 06 62 464-006/136
podmaniczki.zsolt@naturtex.hu

 

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu