Hazai termék minősítést kapott a Matrackuckó

Hazai termék minősítést kapott a Matrackuckó

Hazai termék minősítést kapott a Matrackuckó

 

A Matrackuckó hálózat által gyártott Álommatracok, Álom fedőmatracok, Álom gyerekmatracok, Álom párnák és Aranygyapjú ágyneműk megkapták a HAZAI TERMÉK és HAZAI FELDOLGOZÁSÚ TERMÉK védjegyhasználati jogát!

    

A hálózat ezzel elindult minőségbiztosítási rendszere felépítésének azon útján, amely segítségével még tovább tudja fejleszteni termékei és szolgáltatásai minőségét, hogy minél többen jól aludhassanak Magyarországon.

Mostantól a védjegyek is biztosítják a vásárlókat arról, hogy a Matrackuckó szaküzletekben megbízható minőségű, ellenőrzött alapanyagokból készült, hazai előállítású termékeket vásárolhatnak.

A 2016-os alapítású hálózat 13 szaküzletével az egyik legnagyobb matrac szaküzlet hálózat Magyarországon. A hálózat augusztusban nyitotta meg legújabb, és egyben legnagyobb alapterületű bemutatóteremmel egybekötött egységét Budaörsön.  melyet dinamikusan fejlesztenek, az üzletek számát ugyanis a következő két éven belül szeretnék megduplázni.

A hálózat filozófiája, hogy a termékek személyes tesztelése, valamint megfelelő szaktanácsadás nélkül nehéz megtalálni a magunk számára ideális matracot.

A Matrackuckó legfőbb célja, hogy egész Magyarország számára elérhetővé tegye a minőségi alvás élményét. A franchise hálózat jövőbeni tervei között szerepel, hogy az elkövetkezendő években megduplázza szaküzletei számát, melyhez franchise partnerek jelentkezését várja. 

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu