Holnaptól rendezi meg a BÁV 62. Művészeti Aukcióját

Holnaptól rendezi meg a BÁV 62. Művészeti Aukcióját

Holnaptól rendezi meg a BÁV 62. Művészeti Aukcióját

 

Az idén alapításának 240. évfordulóját ünneplő BÁV a jubileumhoz méltó kínálattal készül 62. Művészeti Aukciójára. A május 14-15-16-án rendezendő árverés három napján több száz különleges ékszer, festmény és egyéb műtárgy kerül kalapács alá.

Az árverési anyag megtekinthető a BÁV Aukciósház kiállításán (Bp. V. Bécsi utca 1-3.) május 4-12. között naponta 10-18 óráig, valamint a www.bav.hu/aukcio honlapon. Hétvégén tematikus szakvezetéseket is rendeznek az érdeklődők számára, melyekről szintén a BÁV honlapján érdeklődhetnek.

  

Immár hagyományosan az első napon az ékszerkollekció, második napon az igen színes festménykínálat, harmadik napon a Zsolnay legjobb korszakait és kiváló mestereit felidéző kollekció darabjai között válogathatnak a licitálók.

A BÁV franchise

A BÁV 2005-ben kezdte meg franchise hálózatának kiépítését, biztosítva ezzel a franchise-t előnyben részesítő vállalkozóknak a pénzügyi szolgáltatási szektorban való megjelenés lehetőségét. Hálózatbővítési stratégiájának részeként jelent meg még 2007-ben a Nemzetközi Franchise Kiállítás és BuyBrand Show-n is.

Emellett természetesen folyamatosan várják a további érdeklődőket, akik új üzletbe kezdenének, BÁV fiókot szeretnének nyitni. A BÁV a Magyar Franchise Szövetség tagja.

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu