Holnaptól rendezik meg a BÁV 66. Művészeti Aukcióját

Holnaptól rendezik meg a BÁV 66. Művészeti Aukcióját

Holnaptól rendezik meg a BÁV 66. Művészeti Aukcióját

 

A közel negyed évezredes múltra visszatekintő a BÁV Aukciósház színes kínálattal készül a 66. Művészeti Aukciójára is, amely május 19 és 21 között kerül megrendezésre.

 

A májusi háromnapos árverésen is több száz különleges ékszer, festmény, bútor és szőnyeg, valamint egyéb műtárgy kerül kalapács alá. Az árverési anyag múlt héten megtekinthető volt a BÁV Aukciósház kiállításán (Bp. V. Bécsi utca 1-3.).

A BÁV franchise

A BÁV 2005-ben kezdte meg franchise hálózatának kiépítését, biztosítva ezzel a franchise-t előnyben részesítő vállalkozóknak a pénzügyi szolgáltatási szektorban való megjelenés lehetőségét. Hálózatbővítési stratégiájának részeként jelent meg még 2007-ben a Nemzetközi Franchise Kiállítás és BuyBrand Show-n is.

Emellett természetesen folyamatosan várják a további érdeklődőket, akik új üzletbe kezdenének, BÁV fiókot szeretnének nyitni. A BÁV a Magyar Franchise Szövetség tagja.

Forrás: bav.hu

Cikkek

Bemutatkozik a Maráczi Serház koncepció

A Maráczi Serház koncepció 2018-ban debütált a fesztiválok világában. Az egyedi, kör alakú italpultjaik rendkívül népszerűvé váltak, és számos fesztivál, rendezvény és városi esemény üde

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu