Hosszas előkészület után elindult a Duna House Ingatlanos Blog

Hosszas előkészület után elindult a Duna House Ingatlanos Blog

Hosszas előkészület után elindult a Duna House Ingatlanos Blog

Mitől „Ingatlanos” a blog neve? – tehetnénk fel azonnal a kérdést. A válasz nagyon egyszerű: ingatlanos témák, ingatlanosoktól. A Duna House ma Magyarország legnagyobb ingatlanközvetítő hálózata, közel 1300 értékesítővel, vagy ahogy a köznyelv hívja őket „ingatlanossal”. Sokakban talán pejoratív ez a jelző, pedig számtalan kiváló elme, közgazdászok, jogászok, mérnökök űzik ezt az igazán színes hivatást. Miért ne lenne köztük néhány kitűnő író, akik szabadidejükben szívesen publikálnának ingatlan, vagy otthon témakörben nap, mint nap? Feltettük számukra a kérdést és csak kapkodtuk a fejünket a jobbnál jobb pályaműveket olvasva. Nem volt több kérdés. Létrehoztuk az Ingatlanos Blogot. – olvasható az ingatlanosblog.hu oldalon.
Szerzőink – bár egy csapathoz tartoznak – elsősorban az általuk gondozott témák szerelmesei, független szakértők. Oldalunk tehát színes, informatív, a teljes piacot átfogó tartalommal vár minden kedves idelátogatót, legyen az “ingatlanos”, vagy csak a téma iránt érdeklődő.
Mától tehát naponta érdemes idelátogatni, hiszen színes és érdekes tartalommal várjuk olvasóinkat. Lakberendezés, hírességek otthonai, felújítási kérdések, megtörtént ingatlanos „sztorik” és piaci információk egyaránt megtalálhatóak majd és ez csak a kezdet, rengeteg témaötlettel fogjuk színesíteni az oldalt.
A cikkek alatti hozzászólási funkció további lehetőséget ad a témához való hozzászólásra, megvitatására. Szerzőink ezeket nagyon várják, mint ahogy az elinduláshoz elengedhetetlen dicsérő kommenteket is.
Balatoni információs portál – balaton.dh.hu
A blogg-al egyidőben elindult a balaton.dh.hu információs portálunk is. Az oldalon természetesen megtalálhatóak a régió ingatlanjai és ingatlanirodái, valamint hasznos információk a térségből.
Forrás: dh.hu; ingatlanosblog.hu
Szerző: Rutai Gábor

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu