Idén a 44. évfolyam kezdi meg tanulmányait a BÁV becsüsakadémián

Idén a 44. évfolyam kezdi meg tanulmányait a BÁV becsüsakadémián

Idén a 44. évfolyam kezdi meg tanulmányait a BÁV becsüsakadémián

“A BÁV-nál felkészült szakemberektől, magas óraszámban, kedvező áron sajátíthatja el a becsüsszakma alapjait.” – olvasható a franchise hálózat weboldalán. Az OKJ-s szakképzés oktatási programját a jogszabályi előírásoknak megfelelően több évtizedes oktatási tapasztalatra támaszkodva alakították ki.
A hallgatók a tanfolyamokon a szakmát biztos alapokra helyezve, magas óraszámú elméleti ismereteket kapnak. A BÁV oktatói az egyes szakterületek elismert, felkészült képviselői, így a hallgatók a legkiválóbb művészettörténészek és szaktanárok vezetésével ismerkednek meg a magyar és egyetemes művészettörténet nagy korszakaival, kiemelkedő alkotóival, a műtárgyak készítésének technikájával.
A fő hangsúlyt a műtárgyak közvetlen megismerésére, a gyakorlati oktatásra helyezik, hiszen a szakma elsajátításának nélkülözhetetlen feltétele a személyes találkozás a műtárgyakkal, azok megismerése és felismerése. Ennek hátterét a saját üzlethálózatban fellelhető, folyamatosan változó árukínálat, az árveréseken szereplő ékszerek, festmények, bútorok, szőnyegek és műtárgyak, valamint a múzeumok magas kvalitású ismeretanyagának elsajátítása biztosítja.
Az oktatási programot hazai és külföldi múzeumlátogatásokkal, aukciós és egyéb kiállítások megtekintésével, műhely-, műterem- és gyárlátogatásokkal gazdagítják a tanév során.
„A 2013/14-as tanévben meglátogattuk a Passau-i Üvegmúzeumot, Hollóházán és Herenden a porcelán készítést, Ajkán az üveggyárban az üvegkészítést tanulmányoztuk, Bécsben az Iparművészeti Múzeum, Esztergomban a Keresztény Múzeum anyagát ismertük meg. Hallgatóink voltak Vácott, a váci nyomdában ahol a grafikai technikákat, Gödöllőn a szövéstechnikákat tanulmányozták. Mindennapos látogatói voltunk a Magyar Nemzeti Galériának a Szépművészeti és az Iparművészeti Múzeumnak, az aukciósházaknak és a galériáknak.” – írja bemutatkozójában a BÁV.
A tanfolyamokat mindazoknak ajánlják akik:
  • a műkereskedelemben, képzőművészeti galériákban, vagy zálogfiókban szeretnének dolgozni, esetleg műtárgybolt nyitását tervezik,
  • egyetemi, főiskolai tanulmányaikat mesterségbeli tudással, gyakorlati ismeretekkel bővítenék,
  • a festmények, értékes műtárgyak és ékszerek avatott szakértőjévé szeretnének válni,
  • a befektetési célú döntéseiket a biztos tudás birtokában kívánják meghozni,
  • biztonságos eligazodást keresnek a műtárgypiacon,
  • tudni szeretnék, hogy mit ér a gyűjteményük, illetve a családi hagyatékuk,
  • gyűjteményük építését a megszerzett tudás alapján szeretnék folytatni,
  • a tanfolyam elvégzését, majd az előírt gyakorlatot megszerezve – később igazságügyi szakértővé szeretnének válni.

A BÁV franchise 

A BÁV 2005-ben kezdte meg franchise hálózatának kiépítését, biztosítva ezzel a franchise-t előnyben részesítő vállalkozóknak a pénzügyi szolgáltatási szektorban való megjelenés lehetőségét. Hálózatbővítési stratégiájának részeként jelent meg még 2007-ben a Nemzetközi Franchise Kiállítás és BuyBrand Show-n is.
Emellett természetesen folyamatosan várják a további érdeklődőket, akik új üzletbe kezdenének, BÁV fiókot szeretnének nyitni. A BÁV a Magyar Franchise Szövetség tagja.
Forrás: bav.hu

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu