III. Kertészeti Konferencia Szeged 2017

III. Kertészeti Konferencia Szeged 2017

III. Kertészeti Konferencia Szeged 2017

 

Értesüljön 2017-ben is első kézből, szakmai döntéshozóktól a kertészeti ágazatot érintő, aktuális kérdésekről!  Ésszel a kertészetért!
A Kert-Ész Klub Magyarország Egyesület és a Vitamin Szalon Kft. várja az érdeklődőket 2017. március 09-10-én (csütörtök-péntek) Szegeden, a Zsendülés III. Kertészeti Konferencián!
Vegyen részt a régió meghatározó kertészeti konferenciáján.
Jelentkezzen, találkozzon kiállítókkal, lesse el a legújabb trendeket a Kert-Ész Klub Egyesület tagjaitól, ismerje meg közelebbről a zöldség-gyümölcs kis- és nagykereskedelmet a szakmában dolgozók szemszögéből.
A konferencia ötletét három éve a Kert-Ész Klub Magyarország Egyesület egyesület tagjai vetették fel. A havonta összeülő tagok – a Csongrád, Békés és Bács-Kiskun megyei árutermelő kertészek – javasolták, hogy az ágazatot érintő kérdésekről a döntéshozók, a hivatalok képviselői egy fórumon beszélhessenek. A Kert-Ész Klub Magyarország Egyesület munkáját a szaktárca 2013-ban miniszteri elismerésben részesítette.
Rácz József, az egyesület elnöke hangsúlyozta, a konferencián nem csak technológiai és termesztési tudnivalókról lesz szó. – A neves előadók a gazdasági helyzetről, lehetőségekről beszélnek majd. Az előadások az egész kertészeti ágazatot érintik. Hiánypótló rendezvény a konferencia – fogalmazott .
A tanácskozásra azokat várják, akiknek fontos a saját szakterületük, de hasznos lehet a konferencia a fiatal, pályakezdő kertészek számára is. A piac, a pályázatírás, az adózás, a hitellehetőségek és a marketing témakörében elhangzó előadásokból a zöldség-és gyümölcstermesztők mellett a dísznövénykertészek, szőlészek, borászok is tanulhatnak – magyarázta az egyesület elnöke.
Jelentkezés és további részletek az innen letölthető jelentkezési lapon és meghívón, online jelentkezés és bővebb információ a www.zsendules.hu oldalon, valamint az info@zsendules.hu e-mail címen vagy a +36 20 398 0766-os telefonszámon.
A kétnapos rendezvény programját itt találhatja meg.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu