Múlt hét végén Nyíregyházán nyitotta meg legújabb egységét a Levendula Kézműves Fagylaltozó hálózat. A nyitás napján, a hálózat által meghirdetett ingyenes fagylalt kóstolóra végeláthatatlan sor kígyózott az üzlet előtt.
A Levendula Kézműves Fagylaltozó hálózat franchise partnerek bevonásával terjeszkedik hazánkban. A franchise koncepció iránt nagyon nagy az érdeklődés, melynek eredményeképpen utóbbi pár hét alatt Debrecenben, Sárváron, Kaposváron és Hajdúszoboszlón is a lila biciklivel fémjelzett fagylaltozók nyitottak.
A Levendula fagylaltozók minden egyes íze nagy gondossággal készül, tartósítószerek, adalékanyagok, ízfokozók, mesterséges színezékek és citrompótló felhasználása nélkül. A választék kialakításánál nagy figyelmet fordíttottak a különleges étrendet követőkre is, így minden üzletben megtalálhatók a cukormentes, vegán, glutén-, tojás- és tejmentes (laktózmentes) fagylaltok, édességek is.
A tulajdonosok célja egy olyan – a magyar piacon egyedülálló – presztízs fagylaltozó létrehozása volt, ahol a vendégek magas minőségű kézműves fagylaltokat fogyaszthatnak.
A franchise rendszer bevezetésével egy Levendula fagylaltozót alacsony vállalkozási kockázattal nyithat meg az átvevő partner. Ehhez komoly segítséget, kidolgozott arculatot és folyamatos tanácsadást, valamint támogatást kap a rendszergazdától. Közös beszerzési források, központi kézműves műhely, és egy egész országra kiterjedő logisztikai hálózat is segítik az átvevőt a boldogulásban.