Immár Szigetszentmiklóson is Vianni

Immár Szigetszentmiklóson is Vianni

Immár Szigetszentmiklóson is Vianni

 

Szigetszentmiklóson nyitotta meg legújabb üzletét-, és hamarosan Rácalmáson és Balatonalmádiban is Vianni üzletek nyílnak.

Szigetszentmiklóson a Hormann Szupermarket csatlakozott a franchise hálózathoz, és ezentúl megújult termékkínálattal várja nap mint nap vásárlóit. A világmárkák mellett  a Vianni saját márkás termékei: Arilux, One World, Velvetine, valamint kizárólagos forgalmazású termékei: Eveline dekorkozmetikumok, Fixinella, Bony, Hypopor, Best for You, között is kedvükre válogathatnak a betérő vásárlók.

A Vianniról

A VIANNI Kft., mint a Vianni Üzletlánc üzemeltetője 1997-ben alapított, 100 százalékban magyar tulajdonú társaság. A cég hitvallása: akinek a neve bekerül a „Vianni névtáblára”, az egyúttal Vianni Családtaggá válik.

A Vianni hálózata, amelynek eddigi munkáját és eredményeit 2010-ben a Magyar Franchise Szövetség különdíjával ismerte el. A hálózat a 2011. évben megkezdett Budapesten való terjeszkedés folytatásaként, az idei évben további üzletközpontokban tervezi újabb egységek megnyitását a fővárosban.

forrás: vianni.hu

Cikkek

Biatorbágyon nyílik a 15. Stilianos Babauszoda

Tovább terjeszkedik a Stilianos Babauszoda hálózat. Június második felében a hálózat tizenötödik egysége nyitja meg medencéit a kisgyermekek és szüleik előtt Pest megye egyik legnépszerűbb

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu