Immo1 franchise szerződések hosszabbítása

Immo1 franchise szerződések hosszabbítása

Immo1 franchise szerződések hosszabbítása

 

A magyar tulajdonú Immo1 ingatlanközvetítő franchise hálózat stratégiai Partnereivel az eredetileg 5+5 évre kötött franchise szerződések meghosszabbításáról állapodott meg, ezzel kifejezve elkötelezettségét a Partnerek üzleti fejlődésének hosszú távú támogatásában.

Általánosságban egy franchise hálózatban mi sem jelzi jobban a partnerek elkötelezettségét, illetve elégedettségét, mint ha a franchise szerződésük lejárta előtt jelzik a hosszabbítási szándékukat.

A minőségi szolgáltatást, az egyedülálló ügyfélélményt szem előtt tartó hálózat célja, hogy az ingatlanközvetítői piac szakmai és társadalmi megítélését emelje etikus, körültekintő és biztonságos üzletmenet biztosításával. A franchise szerződések meghosszabbításával párhuzamosan új szerződéses konstrukcióval is jelentkezik a piacon az Immo1, így az Ügyfelek már négyféle verzióból választhatják ki a számukra legkedvezőbbet.
A tudatos fejlődés keretében a hálózat újabb 5 iroda nyitását készíti elő Budapest területén, hogy az Ügyfelek lakóhelyükhöz minél közelebb tudják igénybe venni az Immo1 minőségi szolgáltatásait.

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu