Ingyenes forró csoki kóstoló a Levendula Fagylaltozókban

Ingyenes forró csoki kóstoló a Levendula Fagylaltozókban

Ingyenes forró csoki kóstoló a Levendula Fagylaltozókban

 

“Szeretettel várunk egy ingyenes kóstolóra pénteken, november 20-án 16 és 18 óra között a Szent István körúton, a Vámház körúton és a Rákóczi körúti üzleteinkben!” – írja Facebook oldalán a hálózat, amelyre már most több, mint háromezren jelezték részvételüket.

Jövő pénteken a Levendula Kézműves Fagylaltozó három üzletében is ingyen készítik a betérő látogatóknak a forró csokoládét, amelyhez az alapanyagokat és az ízesítőket is a látogatók választhatják ki. A chili, karamell, gesztenye, fahéj, mézeskalács vagy amarena meggy csak néhány azok közül, amikkel saját ízlelőbimbóik ízlésére szabhatják majd az italukat. De az ígéretek szerint a cukrászdákban még néhány csepp Bailey’s-t, whiskey-t vagy barna rumot sem sajnálnak majd a vendégek bögréjéből.

A franchise rendszerben működő Levendula cukrászdák tavasztól őszig több mint 90 fajta kézműves fagylaltot vonultatnak fel, amelyeket mesterséges adalékanyagok nélkül, kizárólag minőségi alapanyagokból, kézzel készítenek – olvasható a weboldalukon. A különleges étrendet követők számára többek között cukormentes, paleo, gluténmentes készítményekkel készülnek, de fagyijaikkal a tejérzékenyekre is gondoltak. A téli hónapokban a fagylaltokat a forró csokoládé és a kézzel készített bonbonok váltják.

forrás:travelo.hu, Levendula Facebook

Cikkek

Biatorbágyon nyílik a 15. Stilianos Babauszoda

Tovább terjeszkedik a Stilianos Babauszoda hálózat. Június második felében a hálózat tizenötödik egysége nyitja meg medencéit a kisgyermekek és szüleik előtt Pest megye egyik legnépszerűbb

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu