Ingyenes plüss tisztítás a Bubbles önkiszolgáló mosodáiban

Ingyenes plüss tisztítás a Bubbles önkiszolgáló mosodáiban

Ingyenes plüss tisztítás a Bubbles önkiszolgáló mosodáiban

 

A Bubbles mosodáiban a közeledő gyermeknap apropóján most ingyenesen tisztulhatnak meg a gyerekek kedvenc plüssállatai. A mackówellnesen a család valamennyi plüsse részt vehet, legyen az akár nyuszi vagy majom, nincs mennyiségi vagy méretbeli korlátozás.
A plüssök nagyon könnyen piszkolódnak, erősen gyűjtik a port, a bennük élő atkák pedig akár allergiát is okozhatnak. Mivel a gyerekek ezekkel a szőrmókokkal alszanak, játszanak és gyakran még szájukba is veszik őket ezért érdemes időről időre megtisztítanunk kedvenc plüssjátékaikat és kiiktatni ezt a bacilusforrást.
A közeledő gyermeknap apropóján most ingyenesen tisztulhatnak meg a gyerekek kedvenc plüssei. A mackówellnesen a család valamennyi plüsse részt vehet, legyen az akár nyuszi vagy majom, nincs sem mennyiségi sem méretbeli korlátozás.
2019. május 26-án 10 és 17 óra között az összes önkiszolgáló mosodánkban fél óránként mackómosó programokat indítunk, melynek keretében térítésmentesen tisztulhatnak és száradhatnak kedvenc szőrmókok. Sőt, minden elhozott plüssmackó után a Bubbles felajánl 100 Ft-ot az UNICEF Magyarország számára.
A mackók gördülékeny wellnesse érdekében minden üzletben Bubbles hostessek állank a szolgáltatást igénybe vevők rendelkezésére.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu