Csütörtökön újabb Spar üzlet nyílik Budapesten

Csütörtökön újabb Spar üzlet nyílik Budapesten

Csütörtökön újabb Spar üzlet nyílik Budapesten

 

A Spar folytatva a 2012-ben elindított franchise-hálózat bővítését, január 22-én újabb üzletet nyit Budapesten. (origo.hu összeállítás)
A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. családi tulajdonban lévő vállalkozásként évek óta támogatja a hazai családi kiskereskedéseket, írja közleményében a cég. A 300 négyzetméteres üzlet nem már működő kiskereskedésként csatlakozott a partnerprogramhoz, hanem annak keretében nyílik egy egykori közért épületében. A bolt a IV. kerületi Eperjesi utcában található.
A múlt héten még arról szóltak a hírek, hogy több Spar-üzlet is bezárhat, de ezt később cáfolta a lánc, sőt, később azt közölték, hogy új üzleteket nyitnak az idén – három fővárosi szupermarkettel és három benzinkúton működő egységgel bővül a hálózat.
A Spar az elmúlt években óriási veszteséggel működött, ráadásul az élelmiszerlánc-felügyeleti díjak megemelése miatt akár több mint a 20-szorosát is fizetheti a tavalyi díjaknak.
Forrás: origo.hu

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu