Iwi Camp július 12-én a BioTech USA-val

Iwi Camp július 12-én a BioTech USA-val

Iwi Camp július 12-én a BioTech USA-val

Színes programokkal, kihívásokkal és számtalan egyéb eseménye várja a kisebbeket és a nagyobbakat az Iwi Camp  Reunion július 12-én, Siófokon. Várnak minden mozogni vágyó felnőttet és gyereket, aki szeretne részt venni egy egész napos, kihívásokkal és élményekkel teli programsorozaton, ahol a BioTech USA is számos programot kínál.

Kihívások és termékkóstoló a BioTech USA standnál

A BioTech USA standnál részt vehetnek háromféle kihívásban is. A jól megszokott egy percig végzett kitörés és kétkaros bicepsz gyakorlatok mellett ezúttal fekvenyomásban is küzdhetnek az ajándékokért. Aki mindhárom kihívást teljesíti, további ajándékokat kap.
Nagy Dóri, Németh Sándor és Schönekker László, a BioTech USA szakértői csapatának tagjai is egész nap rendelkezésre állnak az érdeklődők számára, ha bármilyen kérdésük van edzéssel, vagy táplálkozással kapcsolatban.

Iwi programok

Vendég lesz Tatarek Rezső egy Iron Box órával, valamint Katus Attila első könyvének dedikálására is sor kerül.
A rendezvényre látogatók a színpad előtt nemcsak klasszikus aerobik órákon vehetnek részt, hanem olyan saját testsúlyos edzéseken is, mint a SpartanFitt vagy a Galdiátor Training. Emellett a táncos mozgásformákat kedvelők számára is tartogat izgalmas órákat a program. Mindezek mellett egyéb események is várják a résztvevőket: fitness bemutatók, rúdtánc workshopok és versenyek.
A szervezők a kisebbekre is gondoltak, a nap folyamán több gyermekfitnesz foglalkozás is lesz, szakember vezetésével. A BioTech USA is vár mindenkit most szombaton, azaz július 12-én Siófokon, a Borsodi Beach-en.

A BioTech USA franchise

A BioTech USA Sport Élet Egészség Központ mára piacvezetővé vált Magyarországon a táplálék-kiegészítők szegmenségben. Országosan több mint 80 boltból áll a hálózat és folyamatos a fejlődés. Termékeik között megtalálhatók a vitaminok, ásványi anyagok, fogyókúrát támogató termékek és a fehérjék is.
Az egészségtudatos táplálkozás a mai ember számára elengedhetetlen. A BioTech USA filozófiája, hogy felelősséggel tartoznak a fogyasztóik iránt, ezért kiemelt hangsúlyt fektetnek arra, hogy eladóik magas szintű szakismeretekkel rendelkezzenek, ennek érdekében folyamatos szakképzéseket biztosítanak számukra.
Termékeiket folyamatosan fejlesztik annak érdekében, hogy választékukkal a legmagasabb igényeknek is megfeleljenek.
A BioTech USA a Magyar Franchise Szövetség tagja.
Forrás: biotechusashop.hu

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban megszervezi a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést ad a résztvevőknek a franchise hálózatok

Cégmarketing trendek – 2024

A PP Konferenciaközpont és a BKIK ezúton hívja meg a Magyar Franchise Szövetség tagjait a Cégmarketing trendek – 2024 című konferenciájára. A jelentkező hálózatok képviselői

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu