Jótékonysági akciót hirdetett a Matrackuckó hálózat

Jótékonysági akciót hirdetett a Matrackuckó hálózat

Jótékonysági akciót hirdetett a Matrackuckó hálózat

 

2020. november 2. és december 31. között minden Matrackuckó szaküzletben értékesített Naturtex® termék árából 5% átutalásra kerül az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítványnak.
Emellett a vásárlók a Matrackuckó budapesti, budaörsi és kecskeméti alvásszaküzletében kihelyezett adománygyűjtő dobozokban közvetlenül is adományozhatnak az Alapítványnak.
Az Alapítványnak történő átutalás két időpontban fog történni, melyekről a hálózat Facebookon tájékoztatja majd követőit. Az utalások időpontjai:
– 2020.12.07
 – 2021.01.11

A Naturtex® termékeket keresse a Matrackuckó szaküzleteikben, vagy webáruházában.

A 2006-os alapítású Matrackuckó 13 szaküzletével az egyik legnagyobb matrac szaküzlet hálózat Magyarországon. A hálózat augusztusban nyitotta meg legújabb, és egyben legnagyobb alapterületű bemutatóteremmel egybekötött egységét Budaörsön.

A Matrackuckó filozófiája, hogy a termékek személyes tesztelése, valamint megfelelő szaktanácsadás nélkül nehéz megtalálni a magunk számára ideális matracot.

A franchise rendszer legfőbb célja, hogy egész Magyarország számára elérhetővé tegye a minőségi alvás élményét. A franchise hálózat jövőbeni tervei között szerepel, hogy az elkövetkezendő években megduplázza szaküzletei számát, melyhez franchise partnerek jelentkezését várja. 

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu