Július 25-én rajtol el a BENU Magyar Vizilabda Kupa

Július 25-én rajtol el a BENU Magyar Vizilabda Kupa

Július 25-én rajtol el a BENU Magyar Vizilabda Kupa

 

Július 25-étől kerül megrendezésre a BENU Magyar Vizilabda Kupa. 

A nőknél július 27-én indul a Magyar Kupa és augusztus végén ér véget. A 2019/2020 évi bajnokság őszi végeredménye alapján kisorsolt csapatok a csoportokban oda – vissza mérkőzéseket játszanak. A csoporton belül mindenki mindenkivel játszik otthon és idegenben.

A férfiaknál a 2018/2019. évi bajnokság végeredménye alapján sorsoltak ki 4 csoportot. A férfi kiírásnak négy fordulója lesz. Első körben, a július 25-26.-i hétvégén négy helyszínen, Budapesten, Kaposváron, Tatabányán és Szegeden játszanak körmérkőzéseket. A sorozat pedig augusztus 16-án ér véget.

Az MTVA számos mérkőzést élőben közvetít majd a sorozatból. 

dr. Zlinszky János, a BENU Magyarország Zrt. igazgatósági tagja bejelentette, hogy a Magyar Vízilabda Szövetséggel hat éve tartó, kifejezetten gyümölcsöző partneri kapcsolat eredményeképpen július 10-én további két éves együttműködést írtak alá.

A BENU férfi vízilabda Magyar Kupa augusztusi záró eseményén egy minitorna keretein belül újra vízbe ugrik a Millennium Masters néven ismert gálacsapat, dr. Kiss Gergely, háromszoros olimpiai bajnokunk örömmel mondta, hogy a Margitszigeten újfent találkozhat a csapat a közönséggel.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu