Két éves a Stilianos Dunakeszi

Két éves a Stilianos Dunakeszi

Két éves a Stilianos Dunakeszi

 

Június végén volt két éve, hogy a Stilianos babauszoda franchise hálózat első átvevője megnyitotta egységét Dunakeszin. Az uszoda a kezdetektől kezdve sikeresen működik, messze meghaladva a várt reményeket. Kovács Gábor lelkes francise átvevőként lehengerlő erővel népszerűsíti uszodáját és innovatív ötleteivel emeli egysége színvonalát.

Folyamatos marketing tevékenységének köszönhetően Dunakeszin és környékén nem él olyan, aki még ne hallott volna a Stilianos babauszodáról. Eredményei elismeréseként Kovács Gábor idén januárban a Magyar Franchise Szövetség díjkiosztó gálavacsoráján az év fiatal franchise átvevője díjban részesülhetett.

Uszodájába közel 300 baba és szülő jár rendszeresen, számuk hétről hétre növekszik, mivel folyamatosan jönnek az újabb érdeklődők.  A Stilianos Dunakeszi is már hétfőtől-vasárnapi fogadja a gyermekeket, 3 hónapos kortól 7 évesig.

A Stilianos babauszoda franchise

A Stilianos franchise rendszer célja egy egységes elveken és arculaton nyugvó uszoda hálózat országos létrehozatala és működtetése, mely a babaúszás tanításra alapozódik. A franchise rendszerben olyan partnerekkel szeretnének együtt dolgozni, akik egy jól jövedelmező befektetés mellett azonosulni tudnak a Stilianos hálózat üzleti koncepciójával, törekvéseivel. Rendszerük alapja az évek alatt kidolgozott, egyedi oktatási rendszeren, oktatóik precíz kiválasztásán, és a magas színvonalú, és biztonságos uszodai környezet kialakításán nyugszik.

Franchise rendszerükben olyan partnerekkel szeretnének együtt dolgozni, akik egy jól jövedelmező befektetés mellett, azonosulni tudnak a Stilianos hálózat törekvéseivel, szolgáltatásaink színvonalával.

Cikkek

Bemutatkozik a Maráczi Serház koncepció

A Maráczi Serház koncepció 2018-ban debütált a fesztiválok világában. Az egyedi, kör alakú italpultjaik rendkívül népszerűvé váltak, és számos fesztivál, rendezvény és városi esemény üde

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu