Két tucat áruházat újít fel a Spar

Két tucat áruházat újít fel a Spar

Két tucat áruházat újít fel a Spar

 

Újranyitották szerdán a zalaegerszegi Interspar áruházat. A 17 éve nyitott épületet több mint egymilliárd forintból újították fel, jelenleg 93 dolgozónak biztosítanak munkahelyet.

A cég közleménye szerint korszerűsítették a világítást és a hűtő-fűtő berendezéseket, átalakították a belső tereket, illetve a polcrendszert.
Emellett nyílt egy Spar to Go étterem is, ahol frissen készült meleg ételeket lehet kapni.
Itt ingyenes wifi is elérhető lesz a vásárlók számára.
A megnyitón Szalay Zsolt, a társaság értékesítésért felelős ügyvezető igazgatója elmondta, hogy csak idén 23 milliárd forintnyi beruházást terveznek.
Ebből 24 áruházat újítanak fel, valamint öt új üzletet nyitnak.
A Spar Magyarország közlése szerint a társaság a tavalyi üzleti évet 516,4 milliárd forintos, a korábbi esztendőt 5,2 százalékkal meghaladó forgalommal zárta. Több mint 13 ezer munkavállalójával évek óta az ország egyik legnagyobb foglalkoztatójának számít.

 

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu