Kapacitásbővítés a Spar bicskei húsüzemében

Kapacitásbővítés a Spar bicskei húsüzemében

Kapacitásbővítés a Spar bicskei húsüzemében

Oktató- és kutatóközponttal, valamint felvágott- és sajtszeletelő részleggel bővült a Spar-csoport tizenkét éve nyitott üzeme Bicskén. A háromezer négyzetméteres bővítés egy 1,7 milliárd forintos beruházás keretében valósult meg. A bicskei üzemből nemcsak friss sertés- és marhahús kerül ki, hanem több tucat sajátmárkás termék is. Az üzemet tavaly ősszel Kiváló Magyar Sertéshús védjeggyel is elismerte a Vidékfejlesztési Minisztérium.

A bicskei húsüzemben tavaly 2700 szarvasmarhát, 1,6 millió kilogrammnyi bontott marhahúst, 400 ezer félsertést és 14,6 millió kilogrammnyi bontott sertéshúst dolgoztak fel. A Spar és Interspar áruházak, valamint a franchise partnerek üzletei számára hétmillió tálca húst csomagoltak itt, ezzel a feldolgozott hús volumene is nőtt 2014-hez képest.
A Spar sajátmárkás termékei is Bicskéről kerülnek ki, ebben a szegmensben is növekedést hozott a cégcsoport számára a tavalyi év. A 70 sajátmárkás termékből 11,5 millió kilogramm készült az üzemben, ami a megelőző évhez képest 20 százalékos növekedést jelent.
Forrás: Spar, Franchiseportal.hu

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu