Keszthely már 3 BENU gyógyszertárral büszkélkedhet

Keszthely már 3 BENU gyógyszertárral büszkélkedhet

Keszthely már 3 BENU gyógyszertárral büszkélkedhet

 

A BENU Pelikán Gyógyszertár évtizedek óta fontos szerepet tölt be Keszthely egészségügyi ellátásában. A gyógyszertár vezetője, Nagy Istvánné huszonöt évvel ezelőtt pályázta meg a patika üzemeltetési jogát. Odaadó, lelkiismeretes munkájának, szakértelmének köszönhetően a BENU Pelikán Gyógyszertár ma már nélkülözhetetlen szerepet tölt be a környékbeliek és az idelátogató turisták életében.

Felismerve a megváltozott gazdasági környezetet vált szükségessé a BENU Pelikán Gyógyszertár átalakítására: megvalósítva a BENU Gyógyszertár Koncepció elemeit, vásárlóközpontú, világos, modern belső teret hoztak létre, melyben az egészségmegőrzést szolgáló termékek úgynevezett szabad polcokon helyezkednek el. A felújításnak köszönhetően hatékonyabbá, még közvetlenebbé vált a betegekkel való kommunikáció, miközben a klasszikus értékekre és a szakértelemre továbbra is a legmagasabb színvonalon számíthatnak a betérő vásárlók.

A felújításnak köszönhetően hatékonyabbá és még közvetlenebbé vált a betegekkel való kommunikáció, miközben a klasszikus értékekre és a szakértelemre továbbra is a legmagasabb színvonalon számíthatnak a betérők. A Pelikán gyógyszertár felújításával immáron három modern BENU Gyógyszertár várja Keszthely lakóit.

forrás:benu.hu

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu