Kisáruházak nyitására koncentrál a DIEGO

Kisáruházak nyitására koncentrál a DIEGO

Kisáruházak nyitására koncentrál a DIEGO

A DIEGO kereskedelmi hálózat meghatározó szerepet tölt be a Kárpát-medence laminált padló, szőnyeg, PVC-padló, függöny, tapéta és az ezekhez tartozó kiegészítő termékek kereskedelmi piacán. A DIEGO mára már több mint 50 millió Euro-s forgalmat lebonyolító nemzetközi franchise hálózat. Magyarországon, Romániában, és Szlovákiában több mint 120 DIEGO áruházban vásárolhatják meg a fogyasztók a kedvező árú, kiváló minőségű termékeket.
A DIEGO honlapjának tanúsága szerint jelenleg számos településen keres franchise partnert hazánkban a franchise hálózat. Valamennyi “nyitott” településen 120-250 nm közötti alapterületű egység létrehozása a cél. A minimális befektetés a kisáruházak tekintetében kb. 3 millió Forint – a DIEGO tájékoztatása szerint.
A következő városokból várják az érdeklődő vállalkozókat: Ajka, Balatonlelle, Bonyhád, Celldömölk, Dunaföldvár, Hajdúböszörmény, Hajdúszoboszló, Marcali, Mezőtúr, Oroszlány, Sárbogárd, Szigetvár, Tamási, Tapolca, Tiszaújváros valamint Törökszentmiklós.
“Ahol partnereket keresünk” (DIEGO ország térkép)
A DIEGO Modul Franchise Rendszer egy egymásra építhető, modulonként bővíthető rendszerelemekből álló kiforrott egység, ami a piaci igények növekedését követve lehetőséget nyújtanak a tervszerű bővülésre, akár egymástól eltérő modulonkénti növekedési ütemekkel.
A legkisebb modulban is adott a lehetőség a teljes DIEGO termékportfolió bemutatására. A legnagyobb modul a piaci igényeket maximálisan kielégítő struktúrát és tőkeigényt tartalmazza, ami a partner rendelkezésére álló tőke függvényében növelhető.
Az ajánlott DIEGO Modul Franchise Rendszer egy “kulcsrakész megoldás”, ami magában hordozza a piaci igényekhez alkalmazkodó tervszerű növekedés lehetőségét.
Forrás: diego.hu

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu