Kovács Gábor (Stilianos Babauszoda) lett a 2014. Év Fiatal Franchise Átvevője

Kovács Gábor (Stilianos Babauszoda) lett a 2014. Év Fiatal Franchise Átvevője

Kovács Gábor (Stilianos Babauszoda) lett a 2014. Év Fiatal Franchise Átvevője

 

Az Év Fiatal Franchise Átvevője elismerést Kovács Gábor, Stilianos Babauszoda hálózat partnere vehette át. 

Kovács Gábor 2013.-ban első franchise partnereként csatlakozott a Stilianos Babauszodához. Dunakeszin alakította ki és üzemelteti egységét, több mint 150 m²-en a koncepcióhoz méltán illő környezetben.

Uszodájába közel 300 baba és szülő jár rendszeresen, és a számuk hétről hétre növekszik, mivel folyamatosan jönnek az újabb érdeklődők. Lehengerlő erővel népszerűsíti az uszodát és innovatív ötleteivel, folyamatosan emeli egysége színvonalát. Folyamatos reklámtevékenységet végez Dunakeszin és környékén, ahol nem él olyan, aki még ne hallott volna a Stilianos babauszodáról.
A Stilianos Babauszoda koncepciót a higiéniára, klórmentes vízre és magas szintű babaúszás foglalkozásra építették. A hálózat egységei egyedülálló babaúszás programmal várják a kisgyermekeket. A foglalkozások során a hangsúly az apróságok vízben történő, játékos fejlesztésén van, amely által számos képességük fejlődik. Ezentúl javul a gyermek motorikus készsége, az izomzat mozgékonysága és az egyensúlyérzék. A babák az órák során önbizalomra tesznek szert és megbarátkoznak a vízzel, az életmentő feladatokról nem is beszélve.
Fotó: Kallus György

 

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu