Kozmetikai szenzáció a High-Care-től a Beauty Forum Hungary kiállításon

Kozmetikai szenzáció a High-Care-től a Beauty Forum Hungary kiállításon

Kozmetikai szenzáció a High-Care-től a Beauty Forum Hungary kiállításon

Közép-Európa legnagyobb szakkiállítása és vására a Beauty Forum Hungary idén is számos újdonsággal várta az érdeklődő kozmetikus, kéz- és lábápoló, műkörömépítő-díszítő szakembereket a SYMA Rendezvényközpont ,,A” Csarnokában, április végén.
A High-Care cég az idei tavaszi Beauty Kiállításon igazi kozmetikai szenzációval fogadta a látogatókat. A bemutatott növényi őssejt terápia (FIRST LADY kezelés) méltán kapta meg a „2013-as év No.1.” jelzőjét.
A kezelés sikerének biztosítéka a legújabb Meso-Stemcell szérum és az egyedülálló oxigénion terápia, mely az anti-aging kezelést még hatékonyabbá és látványosabbá teszi.
Szintén a Beauty Kiállításra érkezett, és az idén első alkalommal megrendezésre kerülő I. Sport Expo kiállításon is bemutatásra került az űrtechnológia nagy találmánya, a VACUSPORT, mely a sportolók számára egy fantasztikus lehetőség az edzés és a versenyek utáni regenerációra, valamint a sportsérülések gyógyítására.
A High-Care franchise
A High-Care Center egy olyan speciális intézmény, mely a szépség, a testápolás és az egészség alapjain nyugszik, s egyben egészségügyi és testkezeléseket, aktív táplálék kiegészítőket biztosít vendégeinek.
Mindezt egy jól működő franchise rendszer keretében kínálja, mely biztosítja az összes érdekelt fél piaci védelmét, és így a leghatékonyabb befektetési megtérülést. Az speciális, szabadalmaztatott eljárások biztosítják az egyediségét a kozmetikai piacon.
Forrás: high-care.hu

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban megszervezi a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést ad a résztvevőknek a franchise hálózatok

Cégmarketing trendek – 2024

A PP Konferenciaközpont és a BKIK ezúton hívja meg a Magyar Franchise Szövetség tagjait a Cégmarketing trendek – 2024 című konferenciájára. A jelentkező hálózatok képviselői

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu