Lézeres szőrtelenítés franchise hálózat terjeszkedik hazánkban

Lézeres szőrtelenítés franchise hálózat terjeszkedik hazánkban

Lézeres szőrtelenítés franchise hálózat terjeszkedik hazánkban

 

Az elmúlt évek tapasztalatai bebizonyították, hogy hatalmas piaca van a szőrtelenítésnek, valamint a különféle exkluzív kozmetikai szolgáltatásoknak. A technológia fejlődésének köszönhetően pedig egyre több olyan kezelés jelenik meg, mely korábban elképzelhetetlen lett volna. Nyugat-Európában, illetve a tengerentúlon a fájdalommentes lézeres szőrtelenítés már az egyik legnépszerűbb esztétikai beavatkozás, ám hazánkban a piac még mindig csak ismerkedik ezzel a megoldással.

Az EverDerm a legkorszerűbb és legújabb gépekkel, exkluzív, prémium környezetben várja vendégeit, akik a 7-10 alkalmas kezeléssorozat után végleg megszabadulhatnak a szőrtelenítés problémájától. Egy egység naponta akár 20-30 ember kezelését is el tudja látni.

A franchise központ a leendő partnereinek állandó szakmai és orvosi hátteret, valamint működési támogatást biztosít. Emellett jelentős segítség az átvevőknek az erős központi marketing, melynek köszönhetően már az első napoktól kezdve sok vendéggel tudnak működni a szalonok.

Az EverDerm vidéki városokban keresi franchise partnereit. 

A hálózat már meg is találta az első partnerét, aki hamarosan meg is nyitja az első vidéki EverDerm szalont.

Az Everderm Koncepcióról illetve a csatlakozás részleteiről további információt az  www.everdermlaser.hu  weboldalon talál.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu