Május 12-én két újabb üzletet nyitott a Vianni franchise hálózat

Május 12-én két újabb üzletet nyitott a Vianni franchise hálózat

Május 12-én két újabb üzletet nyitott a Vianni franchise hálózat

 

Kettős üzletnyitással kezdte a hetet a Vianni. Május 12-én két újabb üzletet nyitott a Vianni franchise hálózat.

Tamásiban frekventált helyen nyitott meg az egyik, Kapuvár mellett, szebb és nagyobb helyen pedig másik legújabb üzlete a Vianni Drogérialáncnak. A megnyitón Széles András alpolgármester és Porga Ferenc Járási Hivatal vezető mondott beszédet és adta át a drogériát a vásárlóközönségnek.


Vianni Kapuvár

A Vianniról 

A VIANNI Kft., mint a Vianni Üzletlánc üzemeltetője 1997-ben alapított, 100 százalékban magyar tulajdonú társaság. A cég hitvallása: akinek a neve bekerül a Vianni névtáblára, az egyúttal Vianni Családtaggá válik.

A Vianni hálózata, amelynek eddigi munkáját és eredményeit 2010-ben a Magyar Franchise Szövetség különdíjával ismerte el. A hálózat a 2011. évben megkezdett Budapesten való terjeszkedés folytatásaként, az idei évben további három üzletközpontban tervezi újabb egységek megnyitását a fővárosban.

Forrás: vianni.hu

 

Cikkek

Bemutatkozik a Maráczi Serház koncepció

A Maráczi Serház koncepció 2018-ban debütált a fesztiválok világában. Az egyedi, kör alakú italpultjaik rendkívül népszerűvé váltak, és számos fesztivál, rendezvény és városi esemény üde

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu