Ma három éves a Bite Bakery Café koncepció

Ma három éves a Bite Bakery Café koncepció

Ma három éves a Bite Bakery Café koncepció

 

A Bite Bakery Café február 10-én ünnepli harmadik születésnapját!
Már három éve élvezhetjük a különleges ízeket, sütiket, kávékat a Nyugati pályaudvarnál lévő üzletükben. Ebből az alkalomból mindenkit, aki február 10-én ellátogat a pékségbe, megajándékozzák egy sajtos pereccel, a jelszó csupán: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT BITE! 
A hálózat célkitűzése, hogy adalékmentes  alapanyagokból igazán ízletes gyorséttermi termékeket hozzanak létre. A tésztákat és töltelékeket kézzel készítik a helyszínen, a vendégek szeme előtt.
A tekercsekben nádcukrot, a legmagasabb minőségű kakaót és fahéjat használnak fel. Pereceik összetevői kizárólag természetes alapanyagok.
A limonádékat és a joghurtokat organikus gyümölcsvelővel ízesítik, amelyek kizárólag gyümölcsöt, gyümölcscukrot és homoktövist tartalmaznak.

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu