Magyar franchise koncepciókat keres a Prishtina Mall

Magyar franchise koncepciókat keres a Prishtina Mall

Magyar franchise koncepciókat keres a Prishtina Mall

A Pristinai Nagykövetség tájékoztatása 

Március 8-án nyitja meg kapuit a Prishtina Mall (https://www.prishtinamall.com/) Koszovó második legnagyobb bevásárlóközpontja. 

A komplexum portugál háttérű tulajdonosai (Sierra Sonae befektetőcsoport) évente 12-15 millió látogatóval kalkulálnak, mellyel a délnyugat-európai régió legnagyobb és legmeghatározóbb bevásárlóközpontjának szánják.

A bevásárlóközpont üzemeltetési igazgatója arról tájékoztatta a nagykövetséget, hogy vannak még nem kiadott üzlethelyiségeik, elsősorban a háztartási cikkek, fiataloknak szóló ruházat és „health club”, azaz komplexebb profilú, modern koncepciójú edzőterem kategóriákban keresnek még bérlőket. A bevásárlóközpont vezetése nemcsak a koszovói, hanem a értelemszerűen a környező országok, elsősorban Albániából és Észak-Macedóniából érkező látogatókkal, illetve ezen országok diaszpórában élő, hazalátogató állampolgárai vásárlóerejére is számít.

A Magyar Franchise Szövetség azon tagjai, akinek felkeltette az érdeklődését a koszovói terjeszkedés, további kérdéseikkel kapcsolatban Kerékgyártó Áront, a Magyarország Pristinai Nagykövetségének külgazdasági attaséját tudják keresni, a következő elérhetőségeken:

akerekgyarto@mfa.gov.hu

+383 49 740 471).

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu