Magyar franchise koncepciókat keres a Prishtina Mall

Magyar franchise koncepciókat keres a Prishtina Mall

Magyar franchise koncepciókat keres a Prishtina Mall

A Pristinai Nagykövetség tájékoztatása 

Március 8-án nyitja meg kapuit a Prishtina Mall (https://www.prishtinamall.com/) Koszovó második legnagyobb bevásárlóközpontja. 

A komplexum portugál háttérű tulajdonosai (Sierra Sonae befektetőcsoport) évente 12-15 millió látogatóval kalkulálnak, mellyel a délnyugat-európai régió legnagyobb és legmeghatározóbb bevásárlóközpontjának szánják.

A bevásárlóközpont üzemeltetési igazgatója arról tájékoztatta a nagykövetséget, hogy vannak még nem kiadott üzlethelyiségeik, elsősorban a háztartási cikkek, fiataloknak szóló ruházat és „health club”, azaz komplexebb profilú, modern koncepciójú edzőterem kategóriákban keresnek még bérlőket. A bevásárlóközpont vezetése nemcsak a koszovói, hanem a értelemszerűen a környező országok, elsősorban Albániából és Észak-Macedóniából érkező látogatókkal, illetve ezen országok diaszpórában élő, hazalátogató állampolgárai vásárlóerejére is számít.

A Magyar Franchise Szövetség azon tagjai, akinek felkeltette az érdeklődését a koszovói terjeszkedés, további kérdéseikkel kapcsolatban Kerékgyártó Áront, a Magyarország Pristinai Nagykövetségének külgazdasági attaséját tudják keresni, a következő elérhetőségeken:

akerekgyarto@mfa.gov.hu

+383 49 740 471).

Cikkek

Megbízásainak felét franchise partnerein keresztül kézbesíti a DODO

Az üzleti ötletek mindössze 6 százaléka valósul meg, franchise-rendszerrel azonban jelentősen javítható ez az arány, mivel így a vállalkozás indításával járó kockázat nagymértékben csökkenthető. Az adatvezérelt logisztikai megoldásokat kínáló DODO Partner programja néhány évvel ezelőtt indult, és szinte azonnal úttörővé vált, mára pedig megbízásainak felét franchise partnerek révén kézbesíti. A vállalat szakértői összegyűjtötték azt az öt legfontosabb tényezőt, amely a franchise mellett szól.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu