Magyar sikerrel zárult az ötnapos BENU vizilabda kupa

Magyar sikerrel zárult az ötnapos BENU vizilabda kupa

Magyar sikerrel zárult az ötnapos BENU vizilabda kupa

 

A magyar férfivízilabda-válogatott százszázalékos teljesítménnyel nyerte meg a Margitszigeten zajló BENU-kupa olimpiai felkészülési tornát, miután a harmadik, vasárnapi mérkőzésén nagy csatában egy góllal legyőzte riói csoportellenfelét, az ausztrál együttest.

A Magyar Vízilabda Szövetséget rendkívüli büszkeséggel tölti el, hogy a BENU Gyógyszertárak a vízilabdasportot találták méltónak arra, hogy azt elkötelezetten támogassák. A sportág férfi és női Magyar Kupa-mérkőzései a bajnokság mellett a legrangosabb, legnívósabb és leginkább fókuszban lévő küzdelemsorozatát jelentik, amelyeket a múlt héten BENU Magyar Kupa néven rendeztek meg.

„Kemény munka, folyamatos fejlődés, igazi csapatmunka, a közönség színvonalas kiszolgálása, valamint a sport, a mozgás iránti szeretet – e közös értékek mentén folyik az építkező munka a BENU Gyógyszertárak és a Magyar Vízilabda Szövetség között” – mondta dr. Zlinszky János, a BENU igazgatósági tagja.
A BENU Gyógyszertárak két legfőbb értéke az ember és az egészség. A vállalat célja a betegek, illetve az egészségük megőrzését fontosnak tartók legmagasabb szakmai elvárásoknak megfelelő, színvonalas kiszolgálása. A gyógyítás elősegítése mellett kiemelten fontosnak tartják a megelőzést és az egészségmegőrzést, ezért a lehető legszélesebb körben hívják fel a figyelmet a vitaminok, táplálék-kiegészítők, minőségi babaápolási és szépségápolási cikkek és diagnosztikai eszközök mindennapi életben betöltött szerepére.
Gyógyszertáraikat úgy alakították ki, hogy a vásárlók minden igényt kielégítő szolgáltatásban részesüljenek. Fontosnak tartják, hogy a gyógyításhoz, egészségmegőrzéshez és higiéniához kapcsolódó termékekhez, a mai vásárlási igényekhez igazodó, barátságos környezetben, segítőkész és hozzáértő gyógyszerészek közreműködésével, a lehető legkedvezőbb áron juthassanak hozzá a betegek és a gyógyszertárba látogatók.
A magyarországi BENU Gyógyszertárakat összefogó BENU Magyarország Zrt. a német Phoenix-csoport tagja, amely Európa 26 országában tevékenykedik a gyógyszer-nagykereskedelemben, illetve 12 országban van jelen a gyógyszer-kiskereskedelemben, több mint 1700 közforgalmú gyógyszertárral. A magyarországi kiskereskedelmi üzletágat a BENU Magyarország Zrt. üzemelteti, amely 17 éve van jelen a hazai piacon.

A BENU Gyógyszertárak működését meghatározó két legfőbb érték az ember és az egészség. Gyógyszertáraik legfontosabb célja a betegek, illetve az egészségük megőrzését fontosnak tartó emberek legmagasabb szakmai elvárásoknak megfelelő, színvonalas kiszolgálása.

A BENU Gyógyszertár Koncepció kész megoldásokat kínál, így a hálózathoz csatlakozó franchise partnereinek marad ideje a lényegre: a vásárlóikra.

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu