Csatlakozott a Magyar Franchise Szövetséghez a Matrackuckó hálózat

Csatlakozott a Magyar Franchise Szövetséghez a Matrackuckó hálózat

Csatlakozott a Magyar Franchise Szövetséghez a Matrackuckó hálózat

Közel tíz év értékesítési tapasztalatával a háta mögött döntött a Matrackuckó hálózat, hogy hozzálát saját franchise rendszerének kiépítéséhez. A franchiseban való terjeszkedés közben nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy hálózatuk az európai franchise etikai kódexben foglaltaknak maradéktalanul eleget tegyen, többek között ezért kérték felvételüket a Magyar Franchise Szövetség tagjai közé.

A Matrackuckó koncepció létrehozása óta az a cél lebegett a szemük előtt, hogy egy olyan vásárlóközpontú franchise hálózatot hozzanak létre, amely szaküzleteihez a vásárlók bizalommal fordulhatnak bármilyen kérdésükkel, problémájukkal. A hálózat elkötelezett a hagyományos kereskedelmi értékek iránt; a kipróbált, minőségi termékek forgalmazásában, új termékek fejlesztésében, munkatársai szakértelmében és az őszinteségben.

A koncepció, vonzó lehetőséget nyújt mindazon potenciális franchise partnerek számára, akik már meglévő bútorüzletükkel kívánnak egy nagyobb egység részévé válni, és profitálni a közös árubeszerzés és a minőségi, saját márkás termékkategóriák nyújtotta előnyökből, valamint mindazok számára, akik szeretnének részesedni egy emberközeli, jól működő hálózat sikerében. Vállalkozó szemléletű, elkötelezett kereskedő vénájú, családi vállalkozásokat várnak a hálózatukba.

Id. Hahn Gábor
Ügyvezető igazgató
Matrackucó franchise. HAVITU Bt.

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu