Mázi Gábor lett az Év Franchise Átvevője

Mázi Gábor lett az Év Franchise Átvevője

Mázi Gábor lett az Év Franchise Átvevője

Kihirdette a 2021. év legjobbjait a Magyar Franchise Szövetség. Az Év Multi-Unit Franchise Átvevője címet a Duna House tatabányai franchise partnere, Mázi Gábor nyerte el, aki a hálózaton belül 8 irodát üzemeltet.

A Magyar Franchise Szövetség évről évre meghirdeti franchise pályázatait a hazai franchise hálózatok és partnereik részére. A Duna House hosszú idők óta az egyik legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtja, hiszen tavaly, a pandémia évében “Az Év Franchise Hálózata” díjat érdemelte ki.

Mázi Gábor már másodszor nyerte el a Magyar Franchise Szövetség díját. Ingatlanszakmai tevékenységét 1990-ben indította el, értékbecslőként kezdett, majd megnyitotta saját irodáját. A 2008-as gazdasági válság a tatabányai vállalkozót is mélyen érintette, de sikerült fennmaradnia, s ezután fogalmazódott meg benne, hogy a kiszámíthatóbb jövőt egy nagy hálózat biztosíthatja számára. Több mint tíz éve, 2011-ben csatlakozott a Duna House-hoz két irodájával, és azóta nem csak képviseleteinek száma, de azok forgalma is folyamatosan növekszik. A pandémia évében például a gazdasági nehézségek ellenére is 4%-os növekedést tudott elérni, amit további 52%-kal emelt 2021-ben. Jelenleg 8 irodát (Győr, Tatabánya, Tata, Bicske, Dorog, Budapest, Esztergom, Komárom) koordinál, 70 ingatlan- és pénzügyi szakértőnek munkát adva. Stratégiája, hogy meghatározott időközönként új területen, régióban is terjeszkedik, és a lakóingatlanok mellett fokozatosan, egyre nagyobb figyelmet fordítanak a gazdasági ingatlanokra és termőföldekre.

„A Duna House hálózathoz tartozni számomra egyet jelent az innovációval, a széleskörű képzési programokkal, a rendszerben való gondolkodással, valamint a piaci körülményekre gyorsan reagáló, erőteljes üzleti stratégiák kidolgozásával. Az effajta integritás, valamint az ingatlanszakma folyamatos fejlődése az, ami növekedésre, új irodák megnyitására, új kollégák toborzására sarkalnak. Hiszen minél többen vagyunk, annál erősebbek és sikeresebbek tudunk lenni. Jó irodát pedig akkor tudsz működtetni, ha ezt tudatosan, és nagyon kemény és alázatos szakmaisággal csinálod” – nyilatkozta a díjazott Mázi Gábor, aki hosszú távon szeretné fenntartani az irodáiban tapasztalható szakmai színvonalat, ezért hamarosan további 2 iroda megnyitását és minimum 20 új kolléga szakmai betanítását tervezi.

Forrás: dh.hu

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu