Megújult a Mammut Bevásárlóközpontban lévő SPAR szupermarket

Megújult a Mammut Bevásárlóközpontban lévő SPAR szupermarket

Megújult a Mammut Bevásárlóközpontban lévő SPAR szupermarket

Augusztus 28-­án nyitja meg kapuit a megújult SPAR szupermarket a a Mammut Bevásárlóközpontban.

A SPAR Magyarország Kft. nemzetközi SPAR-­‐os együttműködésben nagyszabású átalakítási projektet valósított meg a Mammut Bevásárlóközpontban lévő SPAR szupermarketben. A minden területen megújult és a legkorszerűbb technikai megoldásokkal üzemelő egység, teljesen egyedi kialakítással és saját melegkonyhás étteremmel várja a vásárlókat.

A hálózatnak világszerte több mint 30 ezer-, csak Ausztriában 1500 franchise partnere van. A magyar leányvállalat tavaly döntött arról, hogy idehaza is létrehozza a franchise hálózatot, s azóta számos magánkereskedő csatlakozott a Spar franchise-hoz. A Spar Magyarország Kft. 1991-ben kezdte meg működését, és azóta magába olvasztotta a Billa, a Kaiser’s és a Plus diszkonthálózat üzleteit.

A SPAR az idei évben is folyamatosan bővíti hálózatát, amellett hogy meglévő SPAR üzleteit is modernizálja, az utóbbira példa a Mammut Bevásárlóközpontban lévő SPAR szupermarket.

Forrás: SPAR

Cikkek

Bemutatkozik a Maráczi Serház koncepció

A Maráczi Serház koncepció 2018-ban debütált a fesztiválok világában. Az egyedi, kör alakú italpultjaik rendkívül népszerűvé váltak, és számos fesztivál, rendezvény és városi esemény üde

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu