Megnyílt a 113. Duna House iroda

Megnyílt a 113. Duna House iroda

Megnyílt a 113. Duna House iroda

Aki mostanában járt Dunaújvárosban, az észrevehette, hogy a piaccal szemben egy vadonatúj Duna House iroda nyílt. Ezzel a franchise hálózat már 113 irodával van jelen a piacon, amelyekben országosan közel 1300 érékesítő várja ügyfeleit.
A dunaújvárosi iroda tulajdonosainak nem ez az első egységük, Százhalombattán már évek óta sikerrel üzemeltetnek egy másik Duna House irodát, így megfelelő tapasztalatokkal nyitnak itt is. A helyiek, akik az előkészületeket követték máris pozitívan fogadják a szolgáltatást, hiszen korábban ezen a területen csak helyi, kisebb irodákkal lehetett találkozni, akik nem feltétlenül tudtak minden igényt maradéktalanul kielégíteni.
A Duna House adatbázisában most is több mint 25 ezer eladó ingatlan található, amelyből több mint 11 ezerrel kizárólag itt lehet találkozni. A hálózat irodáin keresztül havonta négyezer új lakással bővül a kínálat, amely szintén egyedülálló. Vásárlói oldalról is több mint 50 ezer regisztrált ingatlankeresővel büszkélkedhetnek. Ezek összességében nagy piaci előnyt jelentenek majd egy dunaújvárosi iroda esetében is.
Váradi Szilvia, a Duna House dunaújvárosi irodáját is működtető cég vezetője így nyilatkozik: „Hosszú távra tervezünk, és kiemelkedő színvonalon szeretnénk csinálni azt, amit csinálunk. Pont, ahogy azt a Battaiak már megtapasztalhatták. Mi másképp, új felfogással fogunk itt működni, mint a helyi irodák, de törekedni fogunk arra is, hogy egymás munkáját segítsük, kiegészítsük.”
Forrás: dh.hu

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu