Megnyílt a 62. Bubbles mosoda hazánkban

Megnyílt a 62. Bubbles mosoda hazánkban

Megnyílt a 62. Bubbles mosoda hazánkban

 

Ezentúl a 18. kerületieknek sem kell szűkölködniük a mosodákban és bővelkedniük a szennyes textilekben, májusban megnyitotta kapuit a legújabb budapesti Bubbles mosoda az Üllői út 370-377. szám alatt.

Áprilisban Győr városát-, majd májusban Budapest külvárosát is meghódította a mosoda franchise hálózat, ezzel 62-re növelve hazai egységei számát.

A Bubbles 2013-ban több éves üzemeltetési tapasztalattal, és egy tőkeerős befektetővel a háta mögött kezdett hozzá franchise hálózatának kiépítéséhez. Első lépésként mintegy 20 saját egységet nyitottak a fővárosban, majd a bővülés 5 vidéki franchise partner bevonásával folytatódott, amellyel elindult a franchise rendszer tesztelése is.

A hálózat a következő 5-6 év során közel országos lefedettségre tett szert hazánkban, Budapesten kizárólag saját egységeket nyitottak, míg vidéket franchise partnerek csatlakozásával fedték le. A hálózat iránt olyan nagy az érdeklődés, hogy 2020-ban a koronavírus ellenére is 15 új egységgel tudtak bővülni.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu