Megnyílt hazánk legnagyobb állateledel és felszerelés outlet áruháza

Megnyílt hazánk legnagyobb állateledel és felszerelés outlet áruháza

Megnyílt hazánk legnagyobb állateledel és felszerelés outlet áruháza

 

Az Alphazoo Outlet Budapesten, az M5 bevezető szakaszán, az Ecseri piac mögött, a Nagybani piac után várja az érdeklődőket, vásárlókat és kedvenceiket.
Több ezer termék, állandó akciók, kényelmes parkolás, kulturált környezet és képzett szaktanácsadók segítik a vásárlókat, hogy kedvencüknek mindig a legjobbat választhassák. – áll az Alphazoo közleményében. Az Alphazoo Outlet vasárnap kivételével egész héten várja a vásárlókat hétköznapokon reggel 8 órától este 20 óráig, szombaton pedig reggel 8 órától délután 14 óráig.

Tények és adatok

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. már 20 éve gondoskodik az állatokról, történetük a székesfehérvári állatkórházból indult.  Az állatkórház mellett, mely a mai napig szerves része vállalatnak, több mint 16 éve foglalkoznak állateledellel és felszereléssel, valamint állatgyógyászati szerek kereskedelmével is. Hosszú évek óta kapcsolatban állnak a legfontosabb és legelismertebb magyar és külföldi gyártókkal, ami garancia arra, hogy a legjobbat kínálják vásárlóiknak.
Az állatgyógyászatban szerzett tapasztalatokat, illetve a vásárlóik visszajelzéseit figyelembe véve olyan hálózatot hoztak létre, amelyben vásárlóik mindent megtalálnak, amire kedvencüknek szüksége van. Az ALPHAZOO franchise áruházakban a kiváló minőségű termékek mellett óriási pluszt jelentenek szakértő kollégák, akik segítségével a gazdik könnyedén kiválaszthatják a kedvencük számára legmegfelelőbb termékeket, és minden kérdésükre pontos választ kapnak.
Forrás: alphazoo.hu
ViFe

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu