Megnyílt Sopron első, nonstop üzemelő önkiszolgáló mosodája

Megnyílt Sopron első, nonstop üzemelő önkiszolgáló mosodája

Megnyílt Sopron első, nonstop üzemelő önkiszolgáló mosodája

 

A magyar tulajdonú vállalkozás, a Bubbles International Zrt. 2011-ben nyitotta meg Magyarország első nonstop önkiszolgáló mosodáját. Gyorsan népszerűvé tették a korábban csak amerikai filmekből ismert közösségi mosást, olyannyira, hogy harmincegyedik üzletüket nyitották meg a napokban Sopronban. Ám a Selmeci utcai mosoda a Bubbles történetében is úttörő: ez ugyanis a cég első franchise-üzlete.

– A Bubbles önkiszolgáló mosodákban a nagyméretű professzionális mosó- és szárítógépekkel gyerekjáték akár többzsáknyi szennyes vagy más egyéb nagyméretű takaró, paplan, kanapéhuzat mosása és szárítása. Vállalkozása indításakor szeretett volna valami többet nyújtani egy egyszerű mosodánál, ezért a Bubbles helyiségei rögtön közösségi élményt is kínálnak. A gyereksarokban a kicsik játszhatnak, míg anya vagy apa beszélget, kávézgat vagy olvasgat, a jó barátok összehangolhatják e háztartási feladat elintézésének időpontját, így az máris kellemes időtöltéssé válik. Kényelmes kanapékon ülve lehet megvárni, amíg a gépek mosnak, szárítanak.

Mosószert sem kell hozni, a gépek a kiválasztott programok alapján automatikusan adagolják azokat a megfelelő összetételben.
S hogy mindez mennyibe kerül? A tizenhat kiló szennyest fél óra alatt tisztára varázsoló gép 1.380 forintért, a tizenegy kilós 1.000 forintért indul. Minden ki van írva logikusan és érthetően, annak is nyilvánvaló a használat módja, aki még sosem látott közösségi mosodát. A szárítógépek is végeznek fél óra alatt, ráadásul az üzlet éjjel is nyitva tart.
Horváth István testvérével vágott a vállalkozásba, és lett a Bubbles első franchise partnere. “A mosoda ötlete megvolt, amikor elkezdtem tájékozódni, gyorsan megtaláltam a céget. Nem is keresgéltem tovább, hiszen jobb partnert nem találhattam volna” – mondja az eredetileg informatikus Horváth István, elégedetten nézve végig a valóban igényes mosodán.
A megyében így már két Bubbles önkiszolgáló mosoda működik, hiszen a győri üzlet néhány hónappal ezelőtt nyitotta meg kapuit. A győri mosoda a Harmónia üzletházban található, az odalátogatók csakúgy mint Sopronban, ott is megtapasztalhatják a közösségi mosás élményét.
Aki pedig többet szeretne tudni a cégről vagy az általa nyújtott lehetőségekről, keresse fel a hálózat weboldalát.

forrás: kisalfold.hu

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu