Megnyitja kapuit a Stilianos hálózat első tagja Dunakeszin

Megnyitja kapuit a Stilianos hálózat első tagja Dunakeszin

Megnyitja kapuit a Stilianos hálózat első tagja Dunakeszin

 

A Stilianos Kft. 2013-ban kezdte el franchise pályafutását és június 21-én nyitja meg első franchise uszodáját Dunakeszin, teljes nevén a Stilianos Babauszoda Dunakeszit. Az uszoda koncepciója, híven a Stilianos márkához, egy tökéletes hely megteremtése a kisgyermekeknek.
A hálózat alapítói új filozófiát hoztak létre a babaúszás terén azáltal, hogy más alapokra helyezték a foglalkozás hangsúlyát.
Programjaik rendkívül összetettek és egymásra épülőek, nem az a foglalkozás lényege, hogy egész idő alatt víz alatt legyen a baba, hanem egy egészséges, boldog és úszni szerető gyermek nevelése. Sokkal inkább egy fejlesztő foglalkozás ez, egészséges gyermekeknek, mint pancsolás. Elsőként, nem a búvárreflexre építenek, hanem a tudatos merülés megtanítása a céljuk már egészen kicsi kortól. Óráikon az életmentő feladatok is nagy szerepet kapnak, amely, minden szülőt megnyugvással tölt el.
Medencéik vize természetesen klórmentes, UV fényes és active oxigénes fertőtlenítést alkalmaznak, mely hatásosabb és nem káros semmilyen élő szervezetre sem.
Az újdonságnak számító babauszoda lánc áttörést érhet el a babaúszás világában, hiszen nem csak a tökéletes helyszín, de a tökéletes babaúszás foglalkozás megvalósítása a céljuk.

A Stilianos babauszoda franchise koncepció

Koncepciójukat, a higiéniára, klórmentes vízre és magas szintű babaúszás foglalkozásra építették. A Stilianos babauszoda egyedülálló babaúszás programmal várja a kisgyermekeket.  A foglalkozások során a hangsúly az apróságok vízben történő, játékos fejlesztésén van, amely által számos képességük fejlődik, valamint javul a gyermek motorikus készsége, az izomzat mozgékonysága és az egyensúlyérzék. A babák az órák során önbizalomra tesznek szert és megbarátkoznak a vízzel, az életmentő feladatokról nem is beszélve.
Franchise rendszerükben olyan partnerekkel szeretnének együtt dolgozni, akik egy jól jövedelmező befektetés mellett, azonosulni tudnak a Stilianos hálózat törekvéseivel, szolgáltatásaink színvonalával.
Forrás: sbu.hu

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu