Megnyitott az első Cafe Frei Svájcban

Megnyitott az első Cafe Frei Svájcban

Megnyitott az első Cafe Frei Svájcban

Április közepén nyitott meg első svájci Cafe Frei Lac de Neuchâtel közelében.
A helyi piacot jól ismerő svájci vállalkozó nyitotta meg az első Cafe Frei kávézót, aki régóta üzemeltet egyéb vendéglátó egységeket, valamint egy nemzetközi halkereskedelmi vállalat tulajdonosa is.
A megnyíló kávézóban egyelőre a kávé választéké a főszerep, de a jövőben bővíteni kívánják a termékpalettájukat.
A franchise partner még idén újabb egység megnyitását is tervezi. A Genfi-tó szomszédságában, a határ már épp francia oldalán lesz a következő Cafe Frei.

Az első CAFE FREI kávéház 2007 áprilisában nyílt meg Magyarországon, azóta a franchise hálózat folyamatos növekedésben van. A 2013-as év nemzetközi áttörést hozott számukra, amikor megnyitottak az első közép-európai kávézóik. Azóta már Franciaországtól kezdve egészen Dubaiig üzemeltetnek egységeket. Többek között még olyan egzotikusnak számító országokban is megvetették a lábukat, mint Szaúd-Arábia.

A Cafe Frei hazánkban szektorát tekintve egyedüliként országos lefedettséggel rendelkezik. A pandémia ellenére is 2020-ban három, 2021-ben pedig további hat új egységet nyitottak.

A Cafe Frei hálózat dinamikus növekedéséért a Magyar Franchise Szövetség 2021. Év Franchise Hálózata elismerésben részesült.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu