Megnyitott a Stilianos Óbuda

Megnyitott a Stilianos Óbuda

Megnyitott a Stilianos Óbuda

 

A Stilianos babauszoda franchise rendszer ötödik egysége Óbudán, a Palló közben kezdte meg működését. Ezzel a budai térségben is elkezdett terjeszkedni a Stilianos hálózat.

Az uszoda megnyitóján szakmai nyílt napot tartottak, mely során a védőnőkkel, gyerekorvosokkal ismertették meg a babauszoda koncepciót és egy bemutató órát is megtekinthettek a szakemberek, élőben megtapasztalva mit nyújt a Stilianos a gyermekeknek.

Varga Vivien, a hálózat szakmai vezetője előadásán bevezeti a védőnőket a Stilianos életébe.
„Célunk, hogy ők is átérezzék mit szeretnénk adni a gyermekeknek és, hogy mennyire szívünkön viseljük az egészséges gyermekfejlődést és az egészségtudatos életmódot”.
„Az Óbudán működő babauszoda is a Stilianos franchise sztenderdjeinek megfelelően lett kialakítva, mely a központhoz hasonlóan két medencés változatával várja a gyermekeket. Olyan környezetet próbálunk teremteni, ahol a gyermekek biztonságos körülmények között tudják élvezni a babaúszás örömeit.” – fejtette ki Varga Vivien.
Koncepciójukat, a higiéniára, klórmentes vízre és magas szintű, komplex SHD (Stilianos Hydro Development) babaúszás foglalkozásra építették. A Stilianos babauszoda egyedülálló fejlesztő programmal várja a kisgyermekeket. A foglalkozások során a hangsúly az apróságok vízben történő, játékos fejlesztésén van, amely által számos képességük fejlődik, valamint javul a gyermek motorikus készsége, az izomzat mozgékonysága és az egyensúlyérzék. A babák az órák során önbizalomra tesznek szert és megbarátkoznak a vízzel, az életmentő feladatokról nem is beszélve.
„A gyermekek számára elengedhetetlen a vízbiztonság megléte ahhoz, hogy merülhessenek. A kisbabák oktatásánál nem a búvárreflexre építünk, hanem az általunk kifejlesztett tudatos merülést tanítjuk. Ezt egy 3-4 hónapos gyermek is meg tudja tanulni 4-8 óra alatt.” – mondta el Varga Vivien.

A Stilianos franchise lehetőség

A Stilianos franchise rendszer célja egy egységes elveken és arculaton nyugvó uszoda hálózat országos létrehozatala és működtetése, mely a babaúszás tanításra alapozódik. A franchise rendszerben olyan partnerekkel szeretnének együtt dolgozni, akik egy jól jövedelmező befektetés mellett azonosulni tudnak a Stilianos hálózat üzleti koncepciójával, törekvéseivel. Rendszerük alapja az évek alatt kidolgozott, egyedi oktatási rendszeren, oktatóik precíz kiválasztásán, és a magas színvonalú, és biztonságos uszodai környezet kialakításán nyugszik.
Franchise rendszerükben olyan partnerekkel szeretnének együtt dolgozni, akik egy jól jövedelmező befektetés mellett, azonosulni tudnak a Stilianos hálózat törekvéseivel, szolgáltatásaink színvonalával.
A Stilianos babauszoda a Magyar Franchise Szövetség tagja.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu