Megnyitott a Vitamin Szalon első budapesti egysége

Megnyitott a Vitamin Szalon első budapesti egysége

Megnyitott a Vitamin Szalon első budapesti egysége

 

Újabb, immár fővárosi egységgel bővült a Vitamin Szalon franchise hálózata. Legújabb franchise partnerük április 22-én nyitotta meg egységét a budapesti  Campona bevásárlóközpontban.
Az zöldség-gyümölcs üzlet ünnepélyes megnyitóján számos illusztris vendég vett részt, közöttük Karsay Ferenc, Budafok-Tétény polgármestere, valamint Feldman Zsolt, az agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkár.
A Vitamin Szalon® a jövő zöldség-gyümölcs üzlete, ahol a vásárlók kedvező áron jutnak friss, jó minőségű magyar termékekhez, igényesen kialakított, vásárlóbarát környezetben. A Vitamin Szalon® koncepció célja, hogy közvetlenül a hazai termelőktől beszerzett termékeket forgalmazó, országos franchise hálózatot hozzon létre. Az üzleti koncepció a nagyáruházi professzionalizmus és az igényes sarki zöldséges boltok előnyeit ötvözi.
A Vitamin Szalon® egységekben számos új, innovatív megoldást találnak a vásárlók, amelyek egyedülállóvá teszik a hálózatot. Az üzletekben használt különleges árukiemelő rendszer, az informatív, átlátható, integrált elektronikus ártáblák mind a hálózat által kifejlesztett, egyedi megoldások.
Az üzlet átadása után a helyettes államtitkár beszédében kihangsúlyozta: hatalmas potenciál van a zöldség-gyümölcs ágazatban, ezért a kormányzat is minden segítséget meg kíván adni a magyar termelők helyzetbe hozásához.A kormány kiemelten támogatja a rövid ellátási lánc fejlesztését, a termelők és a fogyasztók közötti közvetlenebb kapcsolat megteremtését, amely a vidék, a környezet és a gazdaság fenntarthatóságát szolgálja, a vásárlók pedig minőségi és egészséges élelmiszerhez juthatnak hozzá.
A Kertész Klub termelőinek mintaboltjául szolgáló Vitamin Szalon kiváló példája annak az összefogásnak, amellyel a magyar gazdálkodók közösen jelenhetnek meg a piacon, értékesíthetik termékeiket szinte közvetlenül, lerövidítve ezzel az értékesítési láncolatot. A bolthálózat célja, hogy termékeiken keresztül a lehető legtöbb vásárló megismerje az itthon termelt zöldségfélék kiemelkedő tulajdonságait. A Kertész Klub első franchise rendszerben működtetett üzletét Szegeden nyitotta meg, a bolt sikerét alapul véve terjeszkedett a főváros felé. A Camponában található üzlet mellett a közeljövőben egy újabb Vitamin Szalon megnyitását tervezik a Pólus Centerben.

 

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu