Megnyitott az Alphazoo legújabb egysége Diósdon

Megnyitott az Alphazoo legújabb egysége Diósdon

Megnyitott az Alphazoo legújabb egysége Diósdon

Diósdon megnyitott a kisállatok legújabb hazai nagyáruháza az Interspar üzletsoron. Az áruház nyitási akciójának keretében májusban minden eledelre 10 százalék kedvezményt ad vásárlóinak.
A diósdi Alphazoo áruházban is megtalálható a kutya- és macskaeledelek széles választéka, bolha- és kullancsellenes készítmények, vitaminok, kutyasamponok, felszerelések, rágcsáló-, díszmadár-, akvárium- és terrárium felszerelések, eledelek. Az Alphazoo Diósd áruház vasárnap kivételével egész héten várja a vásárlókat reggel 9 órától este 19 óráig.

Tények és adatok

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. már 20 éve gondoskodik az állatokról, történetük a székesfehérvári állatkórházból indult.  Az állatkórház mellett, mely a mai napig szerves része vállalatnak, több mint 16 éve foglalkoznak állateledellel és felszereléssel, valamint állatgyógyászati szerek kereskedelmével is. Hosszú évek óta kapcsolatban állnak a legfontosabb és legelismertebb magyar és külföldi gyártókkal, ami garancia arra, hogy a legjobbat kínálják vásárlóiknak.
Az állatgyógyászatban szerzett tapasztalatokat, illetve a vásárlóik visszajelzéseit figyelembe véve olyan hálózatot hoztak létre, amelyben vásárlóik mindent megtalálnak, amire kedvencüknek szüksége van. Az ALPHAZOO franchise áruházakban a kiváló minőségű termékek mellett óriási pluszt jelentenek szakértő kollégák, akik segítségével a gazdik könnyedén kiválaszthatják a kedvencük számára legmegfelelőbb termékeket, és minden kérdésükre pontos választ kapnak.

Forrás: alphazoo.hu
-ViFe-

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu