Megnyitotta első franchise egységét a BITE bakery café hálózat

Megnyitotta első franchise egységét a BITE bakery café hálózat

Megnyitotta első franchise egységét a BITE bakery café hálózat

 

A friss alapanyagból készülő magyar perecekkel és tekercsekkel új kávézótípust meghonosító BITE bakery café ma nyitotta meg második egységét. 

Az első BITE bakery café pékség-kávézó 2013-ban nyitott meg a Nyugati pályaudvarral szemben. Az alapítók fő célkitűzése az volt, hogy adalékmentes alapanyagokból különleges ízvilágú termékeket hozzanak létre.

Az elmúlt évek során a hálózat alapítói megismerték a vásárlói igényeket, s célul tűzték ki, hogy minél több ember számára, illetve több városban elérhetővé tegyék termékeiket. A cég rövidesen a nagyobb megyeszékhelyeken, Debrecenben, Szegeden, Pécsett nyit újabb kávézókat, terveik szerint néhány éven belül országos franchise hálózatot építenek ki.

A pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café sikere egyben annak is a jele, hogy komoly minőségi fejlődés indult el a hazai kávézópiacon.
„A koncepció több éves tesztelése után láttuk elérkezettnek az időt ahhoz, hogy megnyissuk első franchise üzletünket. Az elmúlt időszakban nagyon sok vállalkozó érdeklődött a koncepció iránt, és első partnerünknek igyekeztünk a legelhivatottabb jelentkezőt, és a legjobb üzlethelyiséget kiválasztani, hiszen ebben a szegmensben a lokáción nagyon sok múlik. “
– mondta el Pólus András, a BITE bakery café vezetője.
A franchise átvevő nagy lehetőséget lát a BITE bakery café koncepcióban. „Nagyon fontos volt számomra, az innovatív termékkínálat, a fiatalos, letisztult design és az ígéretes üzleti koncepció egyaránt.”– tette hozzá Zsombok Zoltán, franchise partner.
A Király utcai új pékség-kávézó nyitási akcióval várja vásárlóit: december 1-én minden betérőt meghívnak egy ropogós sajtos perecre, közösen ünnepelve az új egység elindulását.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu