Megnyitotta második bukaresti áruházát a DIEGO Romániában

Megnyitotta második bukaresti áruházát a DIEGO Romániában

Megnyitotta második bukaresti áruházát a DIEGO Romániában

 

November 8-án megnyitotta második bukaresti áruházát a DIEGO Romániában. A három országban (Magyarországon, Szlovákiában és Romániában) jelen lévő franchise hálózat így már 28 áruházzal rendelkezik Romániában, a három országban pedig összesen 139 áruházban vásárolhatják meg a DIEGO kedvező árú és minőségi termékeit.
  
Az újabb bukaresti áruház jelentős lépés a franchise cég életében, hiszen így mind több fővárosi vásárlót tudnak kiszolgálni. Az áruházban közel 800 négyzetméteren található meg a DIEGO teljes termékpalettája.
A DIEGO 1992-ben kiskereskedelmi tevékenységgel és kiállítási szőnyegezéssel indult el, majd rövid időn belül vidéki kiskereskedők folyamatos kiszolgálásával bővítette tevékenységi körét. Nagykereskedelmi szolgáltatásaik teremtették meg az 1995-ben elindult franchise alapokon működő bolthálózat alapjait. Saját és franchise-ban működő üzlethálózatuk lényege, hogy a DIEGO vevői bárhol az országban megtalálják a DIEGO termékskálát, azonos árszinten és szolgáltatási színvonalon.
Forrás: diego.hu

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu