Michal Dorszewskit nevezték ki az IWG új terjeszkedéséért felelős vezetőjének a régiónkban

Michal Dorszewskit nevezték ki az IWG új terjeszkedéséért felelős vezetőjének a régiónkban

Michal Dorszewskit nevezték ki az IWG új terjeszkedéséért felelős vezetőjének a régiónkban

 

Lengyelország, Varsó, 2021. március 15.– Az IWG, a világ legnagyobb, rugalmasan használható munkahelyeket biztosító szolgáltatója a mai napon jelentette be Michal Dorszewski azonnali hatályú, franchise-igazgatói kinevezését az IWG közép- és kelet-európai részlegének élére.

A kinevezés azért vált szükségessé, mert az IWG egyre inkább a közép- és kelet-európai térségre koncentrál a franchise-modelljével, ahol a helyi nagyvárosokban és külvárosokban szeretne növekedni. Az IWG jelenleg azon dolgozik, hogy a franchise-partnerei segítségével ki tudja aknázni a rugalmasan használható munkahelyek iránti megnövekedett igényt a városközpontokon kívül is, hiszen a rugalmas munkavégzés kultúrája arra ösztönzi az embereket, hogy az otthonukhoz közelebb dolgozzanak.

Az IWG jelenleg 56 helyszínen van jelen Közép- és Kelet-Európában (Lengyelországban, Magyarországon, Csehországban), és az elmúlt tizenkét hónapban olyan fontos mérföldkőnek számító irodák kerültek a portfóliójába, mint a Spaces Fabryka Kart a lengyelországi Krakkóban, a Spaces Parkview a csehországi Prágában, a Regus BudapestOne a magyarországi Budapesten, a Regus Witosa Point a lengyelországi Varsóban, vagy az új Spaces Koneser, amely jövő hónapban nyílik meg a lengyelországi Varsóban, valamint a 2021 második negyedévében nyitó Spaces Wave a lengyelországi Gdanskban.

Michal Dorszewski már számos jelentős üzletfejlesztési vezetői pozíciót töltött be, és az ágazat olyan legnagyobb vállalatainál dolgozott, mint például a Subway. Stephen Holloway, az IWG globális franchise-fejlesztési igazgatója szerint Michal Dorszewski kinevezése azért vált szükségessé, mert Közép- és Kelet-Európában egyre nagyobb az igény a rugalmasan használható irodahelyiségek iránt.

„Örömmel üdvözöljük Michal Dorszewskit az IWG csapatában, mivel az IWG folytatja a terjeszkedést, különösen a vidéki területeken, hogy meg tudjon felelni a rugalmasan használható és coworking terek iránti megnövekedett keresletnek.“

Az IWG 2021-ben készített új kutatása szerint a rugalmasan használható irodák gyorsan vezető franchise-befektetési lehetőséggé válnak, maguk mögé utasítva a hagyományos franchise-ágazatokat, mivel a befektetők a világjárvány közepette a stabilitást és a növekedési lehetőségeket keresik.

A franchise-lehetőségekben érdekelt vállalatvezetők több, mint fele (56%) gondolkozik azon, hogy rugalmasan használható irodák franchise-partnerévé váljon most vagy a következő 18 hónapban, lekörözve ezzel az olyan hagyományos franchise-ágazatokat, mint a kávézók (49%) vagy az edzőtermek (43%).

Ebben a hónapban az IWG bejelentette, hogy 2021 minden eddiginél erősebben indult. Ebben az évben már félmillió ügyfél csatlakozott a hálózathoz, ezen kívül pedig a cég megkötötte az eddigi legnagyobb megállapodását az NTT-vel, a Nippon Telegraph and Telephone Corporationnel. A megállapodás szerint az IWG hozzáférést biztosít a világ számos pontján található 3300 irodájához az NTT portfóliójába tartozó vállalatok és a globális hálózatának 300 000 munkatársa számára. Ezek az innovatív megállapodások biztosítják az IWG vezető szerepét a hibrid irodalehetőségek kötözött, ahol a vállalat különböző hibrid megoldásokkal támogatja számtalan ágazat munkavállalóit.

Itt tudhat meg többet arról, hogyan válhat az IWG franchise-partnerévé: franchise.iwgplc.com.

Az IWG-ről

Az IWG a forradalmian új munkahelyek szószólója. A vállalataink több mint 2,5 millió embernek és cégnek segítenek a hatékonyabb munkavégzésben. Professzionális, inspiráló és együttműködésre ösztönző irodákat, közösségeket és szolgáltatásokat biztosítunk a számukra.

A digitalizáció és az új technológiák átalakítják a munka világát. Az emberek ki szeretnék használni annak az előnyét, hogy úgy és ott laknak és dolgoznak, ahogy és ahol akarnak. A vállalatokat pedig az anyagi és stratégiai előnyök érdeklik. Az ügyfeleink között megtalálhatók startupok, kis- és középvállalkozások, valamint multinacionális vállalatok. Mindegyiküknek más üzleti céljai, más munkatársai és más törekvései vannak. Mind olyan irodát és közösséget keresnek, amely megfelel az igényeiknek. Választani szeretnének.

A vállalatainkon keresztül a munka világának minden szegmensét kiszolgáljuk, és a Regus, a Spaces, a No18, az Open Office és a Signature irodáival megadjuk számukra a választási lehetőséget. Mérettől függetlenül személyes, anyagi és stratégiai értéket biztosítunk minden cég számára. A világ legizgalmasabb és legismertebb szervezetei és az egyéni dolgozók, valamint az üzleti vezetők következő generációja számára. Mind élvezhetik a rugalmas munkavégzés előnyeit, hogy gyümölcsözőbben, hatékonyabban, gyorsabban dolgozhassanak, és még közelebb lehessenek a piacukhoz.

 

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu