Milliárdos befektetést kapott a Logiscool

Milliárdos befektetést kapott a Logiscool

Milliárdos befektetést kapott a Logiscool

 

A Logiscool 3,5 millió euró – azaz közel 1,2 milliárd forint – befektetést kapott. A régió egyik legrégebben működő, független, vezető kockázati tőke alapkezelője, az Euroventures vezetésével vonták be ezt az összeget – jelentette be a társaság.

A 2014-ben indult Logiscool élményalapú programozó iskola elsősorban gyerekeknek kínál programozó és digitális kurzusokat, táborokat. A hálózatmár 16 országban és mitegy száz helyszínen van jelen és tanfolyamain több mint 60 000 diák kezdett el tanulni az elmúlt években.

Az Euroventures és Szőke Márton (a Yahoo! által felvásárolt Indextools alapítója, ismert befektető) társbefektetők által most folyósított összeg lehetővé teszi, hogy a hálózat még magasabb szinten tudja támogatni partnereit a hazai és a külföldi piacokon egyaránt.

Az Euroventures a közép- és kelet-európai régióban működő kockázati tőke alapkezelő, forrásait innovatív és gyorsan növekvő vállalkozásaiba helyezi ki budapesti irodáján keresztül. A jelenlegi 30 millió eurós Euroventures V Technology and Growth Fund a korábbi négy alaphoz hasonlóan 2 és 5 millió euró közötti befektetéseket valósít meg.
A hálózatnak a külföldi piacokra lépve alkalmazkodnia kell az egyes iskolarendszerek speciális tanítási idejéhez. Azaz a belépő partnerrel közösen a a tanév rendjét és a tananyag egyes elemeit mindezeknek megfelelően alakítják ki.

Csitári Gyula és dr. Breuer Anita, a Logiscool alapítói,
Megyeri Gábor, a Magyar Franchise Szövetség elnökségi tagja
A Logiscool 2018-ban és 2019-ben is elnyerte a Magyar Franchise Szövetség ” Külföldön Sikeresen Terjeszkedő Hazai Hálózat” címét.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu