Minden stílus otthonra talál a DIEGO-nál

Minden stílus otthonra talál a DIEGO-nál

Minden stílus otthonra talál a DIEGO-nál

Az idén 30 éves születésnapját ünneplő DIEGO áruházlánc, új TV spottal és szülinapi promócióval kedveskedik vásárlóinak.

A promóció május 2. és június 30. között elérhető.

Kampánycél:

„Egy olyan filmmel szerettük volna folytatni a tavaly elkezdett márka újrapozícionálást, ami illeszkedik az előzőhöz, tovább erősíti a brand imidzsét, és széles célcsoportot tud megszólítani” – nyilatkozta Gesztesi Gábor, a DIEGO marketingigazgatója.

Szerencsére sikerült egy olyan gondolatot találnunk, ami választ ad minderre:

„Otthon a stílusodban”.

Kreatívkoncepció:

A film kiindulópontja, hogy nem vagyunk egyformák – más a stílusunk, más az életstílusunk – ezt pedig a személyes terünk is tükrözi. Nem véletlen, hogy mindenki a saját terében érzi magát igazán otthon. Viszont a DIEGO széles választékában és stílusos kínálatában mindenki könnyedén megtalálhatja a számára otthonos megoldásokat.

 

Cikkek

2024-ben újra franchise kiállítás lesz Budapesten

Sokan gondolkoznak azon, miként kerülhetnének ki az alkalmazotti létből és válhatnának saját főnökükké. Egy vállalkozás elindítása nagyon sok előkészületet igényel, bonyolult és kockázatos folyamat. Nem

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu