Négy év után ismét megújult a DIEGO weboldala

Négy év után ismét megújult a DIEGO weboldala

Négy év után ismét megújult a DIEGO weboldala

https://www.franchise.hu/hirek/tagi-hirek/N%C3%A9gy_%C3%A9v_ut%C3%A1n_ism%C3%A9t_meg%C3%BAjult_a_DIEGO_weboldala

Legutóbb 2010 telén változott meg a franchise áruházlánc weboldala, jelenleg megújult design-nal és tartalommal a diego.hu BÉTA verziója fut.
„2010. december elsején nem csak a tél indult el hivatalosan, hanem a közel 20 éves múlttal rendelkező DIEGO Áruház új weboldala is. Hazánk mellett Romániában és Szlovákiában is meghatározó szerepe van a padló, PVC, szőnyeg és függöny kereskedelemben, ezért egy olyan új weboldalra volt szükségük, ami nemzetközi viszonylatban is megfelel az elvárt színvonalnak.” – ezzel a bemutatkozással került bevezetésre korábban látható weboldal a diego.hu-n.
A korábban futó verzió a DIEGO Áruházlánc külföldi – romániai (diego-romania.ro) és szlovákiai (diego-slovakia.sl) – megjelenéseit tekintve egyelőre megmaradt. Az új weboldal rendkívül tetszetős, informatív, számos figyelemfelkeltő elemmel rendelkezik, amelyek a különböző szolgáltatásokra és akciós termékekre hívják fel az olvasók figyelmét.
A weboldalban nagy szerepet kapnak a DIEGO termékei. Ezt egy egyedileg kialakított termékkezelő modul segítségével tudják az érdeklődők termékkategóriánként áttekinteni. A termékkezelő különlegessége, hogy egy egyedi arculati elrendezésben jelennek meg a termékek.
Forrás: diego.hu; rgstudio.hu

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu