Népszerű spanyol hálózat csatlakozott a Magyar Franchise Szövetséghez

Népszerű spanyol hálózat csatlakozott a Magyar Franchise Szövetséghez

Népszerű spanyol hálózat csatlakozott a Magyar Franchise Szövetséghez

 

Új taggal bővült a Magyar Franchise Szövetség.
Az 1992-ben, Spanyolországban alapított, mára nemzetközileg elismert Natur House 31 országban, több mint 2000 dietetikai központtal van jelen. Fő céljuk, hogy minden ügyfelük helyes táplálkozási tanácsadásban részesüljön. Ezen felül biztosítják mindazokat a hatékony és professzionális eszközöket, melyek segítségével megőrizhetik egészségüket. A Natur House módszerének egyik kulcsa a díjmentes személyre szabott konzultáció, valamint, az egyénre szabott diéta, táplálkozási módszer.
Hazánkban első franchise partner Pécsen nyitja meg üzletét. A hálózat a jövő évben 10 új üzlet nyitását tervezi.
A Natur House az elkövetkezendő 5 évben 50 dietetikai üzlet nyitását tervezi az országban franchise partnerek bevonásával. A Natur Diet Zrt. az idei évben alakult azzal a céllal, hogy a spanyol eredetű egészséges táplálkozással foglalkozó új módszert bevezesse a magyar piacra.
A Natur House módszere a WHO alapelv szerinti egészséges fogyáson alapul. Mivel fokozatos a súlyvesztés, így nem terheli meg a szervezetet, ráadásul sokkal tartósabb is lesz az elért eredmény. A pozitív változás elősegítéséhez és megtartásához a Natur House biztosítja a természetes alapanyagú, zöldség, gyümölcs és gyógynövény kivonatokat tartalmazó különféle étrend kiegészítőket. A többszöri konzultáció során dietetikus szakember kíséri figyelemmel a vendégek testének alakulását.
A Natur House olyan franchise partnerekkel kíván együtt dolgozni, akik elkötelezettek a hálózat koncepciója iránt és szeretnének egy egységes, bevált, több országban tesztelt, már világszerte jól működő brandhez csatlakozni.
Amennyiben a cikk felkeltette érdeklődését, és szeretne bővebb információt kapni a Natur House hálózatról, érdeklődjön az alábbi elérhetőségek egyikén:
Bedő Mónika
monika.bedo@naturhousehungary.hu
+36308134879
http://www.naturhousehungary.hu/

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu