Népszerű sportágat támogat a BENU Gyógyszertár hálózat

Népszerű sportágat támogat a BENU Gyógyszertár hálózat

Népszerű sportágat támogat a BENU Gyógyszertár hálózat

 

A 2015-ös és a 2016-os szezonban a BENU lesz a női és férfi Magyar Kupa névadó szponzora! 

A megállapodást dr. Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke és dr. Zlinszky János, a BENU Magyarország Zrt. igazgatóságának tagja írta alá.

A BENU Gyógyszertárak hitvallása szerint az egészségtudatos élet elengedhetetlen része a sport, legyen szó akár verseny-, akár szabadidősportról. Ezért is döntött a hálózat a fiatalok körében is kedvelt magyar sikersportág, a vízilabda támogatása mellett.
Még 2012 év végén jelentek meg Magyarországon az első BENU Gyógyszertárak. A közös cél, egy olyan vásárlóbarát gyógyszertár kialakítása volt, amelyek egyesíti a hagyományos gyógyszerészeti tudást egy nemzetközileg már tesztelt üzleti koncepcióval a szakmai siker és a nagyobb eredményesség érdekében.

A BENU Gyógyszertárak működését meghatározó két legfőbb érték az ember és az egészség. Gyógyszertáraik legfontosabb célja a betegek, illetve az egészségük megőrzését fontosnak tartó emberek legmagasabb szakmai elvárásoknak megfelelő, színvonalas kiszolgálása.

A BENU Gyógyszertár Koncepció kész megoldásokat kínál, így a hálózathoz csatlakozó franchise partnereinek marad ideje a lényegre: a vásárlóikra.

 

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu