Növekedésben a SMART Ingatlan hálózat

Növekedésben a SMART Ingatlan hálózat

Növekedésben a SMART Ingatlan hálózat

 

A legnagyobb magyarországi ingatlanközvetítői hálózattal rendelkező Duna House csoport tavaly elindított SMART Ingatlan hálózatának dinamikus bővüléséről számolt be. 
A cégcsoport, a Duna House és a Smart Ingatlan márkanevek alatt 83 franchise partnerrel, 127 irodából álló ingatlanközvetítői hálózatot üzemeltet, és az év végéig további irodák nyitásával számol.
A Duna House csoport az elmúlt években újabb és újabb, az ingatlanközvetítéshez szorosan illeszkedő szolgáltatást indított el Magyarországon, lépést tartva a piac és az ügyfelek igényeivel. 2014 nyarán a cégcsoport elindította második hálózatát a SMART Ingatlant, amelyhez 2015 nyaráig kilenc, majd csak az elmúlt negyedévben újabb 8 franchise partner csatakozott. A SMART Ingatlan tagjaként a cégcsoport 2 saját irodát is működtet, valamint továbbiak nyitását tervezi.
A Smart Ingatlan franchise rendszere megfelelő biztonságot és rugalmasságot biztosít a partnerek számára, egyfelől üzletük felépítéséhez, másrészt üzletmenetük megtartása mellett is élvezhetik az egységes rendszer előnyeit. Egy franchise partner akár több irodát is nyithat, ugyanakkor területi kizárólagossággal nem jár a partneri státus. Az ingatlanközvetítés mellett a cégcsoport mindkét franchise hálózatában (Duna House és SMART Ingatlan) elérhetők a pénzügyi termékek; lakáshitelek, biztosítások, és lakástakarék-pénztári termékek, illetve az egyéb szolgáltatások (értékbecslés, energiatanúsítvány, stb.) is. A két hálózat azonos minőségű infrastruktúrát, IT-bázist használ, emellett a hálózatok tagjainak lehetősége van az egymás adatbázisában szereplő, kizárólagos megbízásként felvett ingatlanok kölcsönös értékesítésére és a megbízási díjak megosztására, ugyanakkor a két hálózat versenyez is egymással, ami a szolgáltatás minőségét tovább javítja.
A SMART Ingatlan a Duna House cégcsoport közel 15 éves tapasztalatát és szakmai tudását kívánja ötvözni azzal a lendülettel, amit egy újonnan induló hálózat tud adni a franchise partnereknek és ügyfeleinek.
Megoldás azoknak, akik az ingatlanpiac fellendülése láttán azon gondolkodnak, hogyan nyithatnak profi ingatlanirodát és azoknak, akik egy hálózatban látják azt a sok lehetőséget, melyet egyénileg az ingatlan piacon nem érhetnek el.

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu