Nagy érdeklődés övezte a High Care Cosmetics szakmai konferenciáját

Nagy érdeklődés övezte a High Care Cosmetics szakmai konferenciáját

Nagy érdeklődés övezte a High Care Cosmetics szakmai konferenciáját

A High Care május 6-án  szakmai konferenciát tartott Budapesten. A rendezvényre nemcsak a Franchise hálózathoz tartozó partnerek, hanem egyéb termékeiket, eljárásaikat használó kozmetikusok is meghívást kaptak.

Dr.Rudolf Weyergans, Dr.Bagdy Emőke, Lavotha Ildikó

A résztvevők olyan rangos előadóktól kaptak „muníciót” mint:

Dr. Bagdy Emőke professzor emeritusz,  pszichológust ,  aki  „A bőr – az érintés pszichológiája” címmel tartott magával ragadó előadást. Őt követte Dr. Rudolf Weyergans orvos-szociológus, a Weyergans High Care® Ag. cégvezetője, aki a cég filozófiájáról, az idei év termékújdonságairól, valamint a High Care homeopátiás fogyókúra programjáról tájékoztatta a jelenlévőket.

A szünetet követően Berki Krisztián olimpia, világ és európa  bajnok tornász, „2014. év férfi sportolója” az oxigénion terápia és a vákuumterápia használata során szerzett pozitív tapasztalatairól számolt be. Végül, de nem utolsó sorban Dr. Papp-Váry Árpád a Budapesti  Kommunikációs és Üzleti Főiskola (BKF) Marketing Intézetének vezetője, branding tanácsadó: „Te, a márka!  – A személyes márkázás (personal branding) alapjai” címmel tartott izgalmas előadást.

A High-Care franchise

A High-Care Center egy olyan speciális intézmény, mely a szépség, a testápolás és az egészség alapjain nyugszik, s egyben egészségügyi és testkezeléseket, aktív táplálék kiegészítőket biztosít vendégeinek.

Mindezt egy jól működő franchise rendszer keretében kínálja, mely biztosítja az összes érdekelt fél piaci védelmét, és így a leghatékonyabb befektetési megtérülést. Az speciális, szabadalmaztatott eljárások biztosítják az egyediségét a kozmetikai piacon.

A High-Care a Magyar Franchise Szövetség tagja.

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu